in

AQUACOLORS POREČ: Zabava i relaksacija zagarantirane uz najviše standarde sigurnosti!

U Poreču vas čeka jedan od najmodernijih i najuzbudljivijih vodenih parkova u Hrvatskoj! Priuštite si dan za pamćenje i uživajte u bogatoj ponudi adrenalinskih i ostalih atrakcija za sve generacije koje vas čekaju svakog dana!

Park se nalazi na cesti Poreč – Funtana i zbog svoje veličine garantira sigurno okruženje za posjetitelje, što je u ovo doba posebice važno.

Svakog dana na površinu veću od 100.000 m2 dolazi veliki broj posjetitelja. Svi traže mogućnost za zabavu i relaksaciju kako bi se odmorili od teških radnih dana, ali i novonastale zdravstvene globalne situacije. Aquacolors je veoma sigurna destinacija i pruža upravo to!

Aquacolors pruža to utočište u sljedećim stvarima:

1. OZNAKE STAY SAFE IN CROATIA I SAFE TRAVELS

Aquacolors Poreč ima oznaku Safe stay in Croatia zbog čega su zagarantirane poduzete sve propisane epidemiološke mjere i preporuke zdravstvene sigurnosne zaštite.

2. PRAVILNA DEZINFEKCIJA I ČIŠĆENJE NEKOLIKO PUTA DNEVNO

Kako bi mogućnost zaraze virusom COVID-19 bila minimalna, vodeni park Aquacolors Poreč svakodnevno se čisti i dezinficira i to nekoliko puta.

3. VODA S VISOKOM KONCENTRACIJOM KLORA

Voda s visokom koncentracijom klora koja se nalazi u svim našim bazenima i vodenim toboganima ubija sve viruse, uključujuči i koronavirus.

4. UREĐAJI ZA DEZINFEKCIJU

Uređaji za dezinfekciju ruku bez kontakta najsigurniji su za upotrebu. Takvi uređaju detektiraju vaše ruke pomoću infracrvenog senzora i automatski raspršuju optimalnu dozu tekućeg dezinficijensa.

Unutar vodenog parka možete pronaći uređaje za dezinfekciju kako biste u svakom trenutku imali priliku dezinficirati ruke i ostale dijelove tijela.

5. VODENI PARK NA OTVORENOM

Aquacolors vodeni je park na otvorenom što znači da je uz sve poduzete mjere i ovo olakotna činjenica koja vas može dodatno zaštiti.

Preporučuje se tjelesni razmak od drugih ljudi i boravak u prozračnim prostorijama te što duži boravak na otvorenom, za što je vodeni park idealno mjesto.

6. ZAGARANTIRANA ZABAVA ZA SVAKOG

Osim svih osiguranih mjera zaštite, nezaboravna zabava je zagarantirana. Osvježite se za vrijeme vrućih ljetnih dana, povedite prijatelje ili obitelj i zabavite se u jednom od najvećih vodenih parkova u Europi.

Aquacolors nudi brojne zanimacije poput najdulje lijene rijeke u južnoj Europi, 13 dugačkih tobogana, atrakcije za malu djecu i još puno toga, a prije svega sigurnost i udobnost.

Spomenimo popuste ako odlučite doći u većoj grupi, bilo da su to prijatelji, sportska ekipa ili kao članovi neke udruge. Popusti se nude za grupe od 10 ili više osoba.

Popusti su:

•    Odrasli  -> 20% popusta

•    Djeca od 100 cm do 15 godine -> 30%  popusta

•    Studenti do 21 godine  -> 30%  popusta

•    Djeca do 100 cm visine imaju besplatan ulaz

Svi popusti se odnose za grupe od minimalno 10 ljudi.

Na desetero djece jedna je karta gratis za pratitelja (vozač autobusa ima besplatan ulaz).

Ulaznice možete kupiti i online na https://eshop.aquacolors.eu/hr/

Sve detalje o ponudi i cijenama pročitajte na https://www.aquacolors.eu/hr/

PROMO

Kokteli na Obali krokodila…

korona covid

Istarski stožer: Nova dva slučaja zaraze, opet rast hospitaliziranih

lisice policija mup ilustracija

UMAG: Izrađivali i prodavali negativne PCR nalaze – Tereti ih se za 24 kaznena djela!