in

AQUACOLORS POREČ – Zabava uz adrenalinske atrakcije, koktele i bogatu ponudu jela i pića

Aquacolors Poreč najveći je hrvatski adrenalinski vodeni park, jedan od najmodernijih u Europi. Smješten je na zapadnoj obali Istre, između Poreča i Funtane. Prostire se na površini većoj od 120.000 četvornih metara i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan.

Vodeni park dočekuje vas s nizom novosti ovog ljeta – proširena je ponuda jela i pića, zdravstvena i higijenska zaštita svih posjetitelja proširene su pa stoga ima oznake Safe stay u Hrvatskoj i Safe travel. K tome, ogromna površina od 120.000 m2 omogućuje siguran boravak na otvorenom.

Na čak osam punktova posjetitelje čeka okrjepa s hranom i pićem. To su: Pizza, Hamburger, Fresh, Cocktail bar, Drinks, Sweet Dreams, Coffee, Windigo bar, Croco Fast Food i Croco bar. To je vrlo šarolika ponuda gdje si baš svatko može nešto pronaći. 

Ti u punktovi planski raspoređeni – na središnjem trgu nalazi se glavnina restorana dok su se u novijem dijelu smjestili Windigo bar, Croco Fast food i Croco Bar.

Croco bar veliki je hit. Radi se o vodenom baru u autentičnoj vodenoj pećini gdje se može uživati u koktelima. Glava krokodila dominira cijelim barom.
Windigo bar nalazi se pored istoimene atrakcije i ondje se posjetitelji mogu leći u lay-z-u ili na ležaljkama te uživati u ritmu dnevnog DJ-a.
Ice cream corner nalazi se neposredno iza bazena s umjetnim valovima gdje se gosti mogu počastiti izvrsnim sladoledom.

Dakle, bilo s obiteljima i prijateljima, u vodenom parku možete ugodno boraviti i uživati cijeli dan i to uz besplatne ležaljke i suncobrane!

Podsjetimo na ostale fantastične atrakcije: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, sporu rijeku dugu 500 metara, bazen s umjetnim valovima i nešto posebno i drugačije – hidromasažni bazen s čak 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i najveći vodeni bar u ovom dijelu Europe u obliku krokodilove glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od vrućeg, ljetnog sunca. Taj kompleks je pravi mali hedonistički raj za opuštanje i nosi simboličan naziv „Crocodile Bay“ (Obala krokodila).

Spomenimo popuste ako odlučite doći u većoj grupi, bilo da su to prijatelji, sportska ekipa ili udruga.

Popusti se nude za grupe od 10 ili više osoba.

Popusti su:

•    Odrasli  -> 20% popusta

•    Djeca od 100 cm do 15 godine -> 30%  popusta

•    Studenti do 21 godine  -> 30%  popusta

•    Djeca do 100 cm visine besplatan ulaz

Svi popusti se odnose za grupe od minimalno 10 ljudi.

Na desetero djece jedna je karta gratis za pratitelja (vozač autobusa ima besplatan ulaz).

Ulaznice možete kupiti i online na https://eshop.aquacolors.eu/hr/

Sve detalje o ponudi i cijenama pročitajte na https://www.aquacolors.eu/hr/

PROMO

Hitno opozvan proizvod u kojemu je utvrđen teški metal živa

BUJE/POREČ: Maturant SŠ Mate Balote objavio knjigu „Riječi su moćne“