in

Božićni vikend na Adventu Poreč: Žive jaslice odgođene zbog kiše

Božićni vikend na Adventu Poreč krenuo je još jučer, na Badnjak, tradicionalnim druženjem uz podjelu bakalara i glazbu na Trgu Matije Gupca, uz glazbenu pratnju Act positive dua, a nastavio se dječjom predstavom Graškolino i koncertom banda Febra te DJ Mr. G.

Zbog loših vremenskih prilika, Veeeliki čovječe ne ljuti se, koji se jutros trebao održati, prebacuje se na 2. siječnja u 16 sati. U današnjem programu ostaje Magic show Claudio u 18 sati, u 19 sati kod Istarske sabornice nastupaju duo Elita&Paolo, dok na Trgu Matije Gupca od 20 sati nastupa Cool Quartet, nakon kojih na scenu dolazi DJ Johnny B.

Sve one koji odluče nedjelju ujutro prošetati do grada, na Trgu slobode zabavljat će Rezime Acoustic Trio od 11 sati, a uprizorenje živih jaslica na Trgu Matije Gupca, koje se trebalo održati u nedjelju, 26.12. u 19 sati, zbog kiše se prebacuje na srijedu, 29.12 u 17.30 sati. Zato će sutra na Trgu Matije Gupca sutra sve okupljene od 19 sati zabavljati Hit Revival Band, nakon kojeg nastupa DJ Mr. G.

Usprkos nepovoljnoj vremenskoj prognozi, pokušat ćemo održati što je veći dio najavljenih programa. Svakodnevni veliki interes posjetitelja i odlična atmosfera na Adventu, pokazuju da su ljudi željni druženja i susreta, te ćemo se potruditi obogatiti ove blagdanske dane što je više moguće, napominju iz organizacije.

Advent Poreč održava se od 17. prosinca do 2. siječnja, organizatori su Grad Poreč i TZ Grada Poreča, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec 

Izvor Grad Poreč

prometna ograda 24-12-2021 Nesreća kod hotela Diamant - Foto Tanja Kocijančić

Nesreća na Badnjak u Poreču – Razvalio zaštitnu ogradu kod Diamanta

krv darivanje akcija davanja piyabay ilustracija

PAZIN: Akcija darivanja krvi u utorak