in

BUJE: Komedija i smijeh vraćaju se u grad s najboljim regionalnim stand up komičarima

U atriju Pučkog otvorenog učilišta Buje u subotu, 26. lipnja, u 21 sat nastupa Studio Smijeha pod nazivom BUJE BEST OF REGIONAL STAND UP (HR/BIH/SRB/SLO) MINI EDITION. Nastupit će Marina Orsag, Martina Ipša, Aleksandar Perišić i Igor Iggy Drljo.

Nakon godinu i po pauze regionalna komedija vraća se u Hrvatsku i ponovo će vas nasmijavati do suza. Za subotu je POU Buje pripremio najbolje od regionalne stand up komedije. Show koji je oduševio prepuni Lisinski sada napokon stiže u Buje, ali sukladno mjerama i uvjetima, stiže u mini verziji.
Svojim najboljim forama na razne teme nasmijavati će vas Aleksandar Perišić (Srb), Martina Ipša (Slo), Igor Drljo (BiH) i Marina Orsag (Hr).

Rezervacija ulaznica u POU Buje a cijena je 70 kuna.
Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer ima malo dostupnih mjesta zbog mjera. 

MARTINA IPŠA (SLO)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand-up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand-up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U deset godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. S kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand-up & More, koja je bila emitirana na kanalu Comedy Central Extra.

ALEKSANDAR PERIŠIĆ (SRB)
Aleksandar Perišić jedan je od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobijedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.

IGOR IGGY DRLJO (BIH)
Zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktualnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.

MARINA ORSAG (HR)
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013., najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015 te Europskog heroja humora 2018. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (Atrij POU 70 osoba).
Ulaskom obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve. Nošenje maski u unutarnjem prostoru je obavezno.
Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta.

e-mail: info@uciliste-buje.eu

Boćanje – Naslove osvojili Filip i Simon Kajin iz Buzeta, te Nino Majcan iz Pazina

Dajla slavi 24. lipnja blagdan sv. Ivana Krstitelja