in

Film “Tereza 37” u Bujama – Besplatna projekcija u sklopu Kina Istra

‘Tereza 37’ dugometražni je igrani film redatelja Danila Šerbedžije i scenaristice Lane Barić a bit će prikazan u kino dvorani bujskog Pučkog otvorenog učilišta u subotu, 13. studenog, u 19 sati i to besplatno u sklopu projekta KINO ISTRA. Gostovat će glumica Ivana Roščić.

Uloge u ovoj drami imaju Lana Barić, Ivana Roščić, Leon Lučev, Dragan Mićanović, Marija Škaričić, Goran Marković i Goran Bogdan.

Revolucionarna je to priča o udanoj ženi u lovu na muškarce. Tereza ima 37 godina, od čega je deset u braku s pomorcem Markom i upravo je imala četvrti spontani pobačaj. Pod pritiskom okoline, roditelja i mlađe sestre koja ima već troje djece, Tereza počne preispitivati svoj život, brak, i ostale odnose te konačno odluči okrenuti novi list. Dok ona upoznaje nove muškarce, mi upoznajemo novu, pomalo arogantnu i sebičnu Terezu. Njezino ponašanje pokrenut će niz posljedica koje će joj promijeniti život, možda ne nabolje, ali svakako u duhu novostečene slobode kojoj se odlučila prepustiti.

VAŽNA NAPOMENA: UPUTE POSJETITELJIMA:

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja.

Ulaskom u kazalište obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve.

Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta: Tel: 052/773
075 ili na e-mail: info@uciliste-buje.eu

djeca učenici osnovna škola finida poreč

Poreč hrvatski rekorder u porastu broja osnovnoškolaca

stipendije

Župan: Za studentske stipendije i ove akademske godine više od 1,2 milijuna kuna