in

FUNTANA: Ulični čarobnjaci donose čaroliju na šetnicu

Foto Ermi & Jack za Pixabay - Ilustracija

U ponedjeljak 8. kolovoza 2022., s početkom u 20 sati, funtanjanskom šetnicom Perila zavladat će ulični čarobnjaci. Pripremite se za čaroliju, jer će šetnica uz more oživjeti uz nastupe klaunova, hodača na štulama te cirkus predstave za velike i male. Naime, Turistička zajednica općine Funtana organizira Večer uličnih čarobnjaka. Svojim vještinama i duhovitošću, djecu i odrasle oduševljavat će i zabavljati vrhunski street art umjetnici i performeri iz Udruge čarobnjakov šešir iz Pule, dok će pažljivo osmišljena scenografija prostora stvoriti dodatan doživljaj za male i velike.

Program je namijenjen širokoj publici te atraktivan za čitavu obitelj, za domaće i strane posjetitelje, i u potpunosti je besplatan. Program manifestacije započinje u 20 sati nastupom klauna Kolumba koji će izvodit ulični show modeliranja balonima. U 20.30 sati slijedi predstava za velike i male u izvedbi klauna Barabbe.

Od 21 sat na scenu stupa Cile One Man band te hodači na štulama, a od 21.30 do 22.45 održat će se cirkuski show – predstava za velike i male.

vrsar riva ribarska fešta

VRSAR ostvario milijunto noćenje

ilustracija ljubav par vino pixabay

Festival ljubavi prvi put u Bujama – Nastupaju Matija Dedić, Angelica Zacchigna i Aleksandar Lukić