in

FUNTANA/VRSAR: Usluga dijeli spremnike za odvojeno skupljanje otpada

U četvrtak, 13. svibnja, nastavlja se podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže i to za korisnike s područja općina. Vrsar i Funtana. Dodjela spremnika obavljat će se na dogovorenim i organiziranim lokacijama i to na sljedeći način:

ČETVRTAK 13.05.2021.PETAK 14.05.2021.SUBOTA 15.05.2021.
VRSARProstor velikog parkirališta   od 12 do  19 satiProstor velikog parkirališta     od 12 do  19 satiProstor velikog parkirališta   od 09 do  17 sati
Reciklažno Gradina                 od 08 do 17 satiReciklažno Gradina                   od 08 do 17 satiReciklažno Gradina                  od 08 do 14 sati
FUNTANAParkiralište kod tržnice           od 12 do 19 satiDalmatinska ulica kod eko otoka od 14 do 19 satiIspred nogometnog igrališta    od 09 do 17 sati

Mole se svi korisnici sa područja Općine Vrsar i Funtana da dođu na jednu od dogovorenih lokacija u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike. Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te vrećice za staklenu ambalažu, a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike na organiziranim lokacijama i u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra i Gradina u radno vrijeme istih.

Posebno ističu iz Usluge da korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera. U slučaju kiše, dodjela se odgađa za sljedeći radni dan, priopćeno je iz Usluge.

Istra u utorak – I dalje više izliječenih nego novozaraženih, preminula 61-godišnja osoba

Evo kad se popuštaju mjere, i u restorane s covid-putovnicama