in

FUŠKULIN: Nastavlja se HIŽICA PUNA PRIČA – Roditelji, prijavite svoje djecu na vrijeme!

Ilustracija

Društvo Naša djeca Proeč najavio je nastavak projekta Hižica puna priča, koji su započeli proljetos u partnerstvu s Gradskom knjižnicom Poreč i uz aktivno sudjelovanje Mjesnog odbora Fuškulin te uz financijsku podršku Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda istarskih gradova i općina.

U četvrtak 10. rujna u 18 sati na rasporedu je radionica oslikavanja kućice za knjige, koja ostaje u MO Fuškulin za trajno korištenje djeci i odraslima koji vole knjige. U radionicu će djecu uvesti pričom Dubravka Stevanović, a likovni dio odvijat će se pod vodstvom likovne umjetnice Marine Dželalije Jakominić.

Druga u nizu od četiri preostale radionice, koju su nazvali Marenda iz boške slijedi već u subotu 12. rujna.  Opskrbit će djecu kanticama, a Ana Pavić iz Fuškulina povest će ih u branje jestivih plodova u obližnju šumu točno u 10 sati.

Nakon što se vrate iz berbe, pripremit ćemo marendu uz priču iz škrinjice Dubravke Stevanović.

DND moli roditelje da prijave djecu za sudjelovanje najkasnije do utorka, 8. rujna, za obje radionice, kako bismo sve pripremili na vrijeme, mailom na dnd.porec1996@gmail.com ili na mobitel 0911133334

Napominju da su radionice namijene prvenstveno djeci koja žive na području Mjesnog odbora Fuškulin. 

Preostale dvije radionice bit će na vrijeme najavljene, a slijede krajem rujna i početkom listopada, javili su iz DND-a.

SKINITE ISTRU S “CRVENE” LISTE” – Apel Istarske županije i gradova prema SLOVENIJI

Policija poziva na uklanjanje snimki, jer to može dodatno viktimizirati žrtvu