in

Istarska Obrtnička komora nastavlja skupljati pomoć za potresom pogođena područja

Foto Vlada RH

Obrtnička komora Istarske županije nastavlja s prikupljanjem pomoći za stanovništvo Sisačko-moslavačke županije stradalo u potresima koncem prošle i početkom ove godine. Iz Komore poručuju kako su se odmah nakon potresa priključili humanitarnoj akciji Hrvatske obrtničke komore, te uz financijsku prikupili i dostavili i pomoć u hrani onima kojima je to bilo najpotrebnije, u suradnji s kolegama iz Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije i Crvenog križa.

S obzirom da je pomoć još uvijek potrebna iz Komore pozivaju i druge da se priključe akciji “Istra – istarski obrtnici za stradale od potresa” i pokažu solidarnost sa stanovnicima i kolegama obrtnicima Sisačko-moslavačke županije.

Cilj je prikupiti prehrambene i higijenske proizvode, te financijsku pomoć. Proizvodi se mogu dostaviti direktno u gradska udruženja obrtnika, a pomoć uplatiti na račun akcije HR4123800061530000699, s pozivom na broj HR00 – OIB uplatitelja.

O rezultatima akcije – prikupljenim sredstvima i njihovim korisnicima – Komora će izvijestiti javnost putem medija, izjavio je Robert Momić, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije

Kreće sanacija dionice Medvidići – Sveti Lovreč

U autu skrivao više od 9 kilograma duhana