in

KAŠTELIR: Koncert klape Nevera i degustacija lokalnih proizvoda Friday Tasting

Klapa Nevera - Foto PR TZ Kaštelir-Labinci

Turistička zajednica pripremila je zabavne sadržaje za četvrtak i petak u sklopu ljetnog programa Hello summer in Kaštelir-Labinci. Glazba, druženje, izvrsna događanja te najuskusnija hrana i pića čekaju posjetitelje.

Večer Under the stars planirana je za četvrtak, 7. srpnja, kada će se održati koncert riječke Klape Nevera. Već više od 20 godina ovi kvarnerski glazbenici oduševljavaju brojne obožavatelje svojim izvedbama. Koncert počinje u 21 sat iza crkve u Kašteliru, a osim Klape Nevera. ondje će biti i lokalni vinari, pršuti Antolović te craft ekipa Castellana Craft Beer & Countˋs Drinks – premium crafted soft drinks sa svojom izvrsnom ponudom.

No to nije sve – priprema se i jedinstveni photo point zahvaljujući kojem će posjetitelji na poseban i osebujan način moći sačuvati svoje ljetne uspomene iz Kaštelira. Na photo pointu kaštelirska ekipa profesionalnih fotografa Vintage Photography Experience ovjekovječit će zainteresirane u romatičnom i vintage stilu u autentičnom istarskom okruženju. Fotografiranje će biti moguće uz naknadu od 50 kuna.

-Vjerujemo da ćete biti oduševljeni nakon svega što smo vam spremamo za četvrtak, pa vas pozivamo da jednako snažne dojmove doživite kod nas i u petak, 8. srpnja. Jer petak je dan za Friday tasting, kad naši lokalni OPG-ovi otvaraju svoja vrata za organizirane degustacije po promotivnim cijenama. OPG-ovi će, kao i svakog petka tijekom srpnja i kolovoza, biti otvoreni od 16 do 20 sati, i svi su dobrodošli da nauče raditi domaću tjesteninu koju odmah mogu i kušati uz slasne umake, ili da dođu degustirati vina, rakije, maslinova ulja i craft piva, uz domaće nareske i svježe pečeni kruh. Ujedno, Friday Tasting nije samo degustacija, već kompletan doživljaj domaćinske atmosfere i ovdašnjeg načina života kroz koji svatko Kaštelir i Labince može upoznati na najljepši mogući način, poručuju iz TZ-a.

Sva ljetna događanja možete pratiti na internetskoj stranici: https://kastelir-labinci.com/

Ili na Facebook stranici:

https://web.facebook.com/togetherinkl

Poreč: Knjižnica u petak organizira “Prije mora do Marafora”

Ljeto kada sam naučila letjeti - Foto Motovun Film Festival

Motovun Film Festival prvi put u BUJAMA donosi program za djecu i mlade