in

KAŠTELIR: Ovih blagdana kupujte poklone u Butigi – darujte zdravo i domaće

Foto Butiga Kaštelir - TZ Kaštelir Labinci

Ovog Božića učinite nešto posebno za svoje najmilije, obitelj, prijatelje i poslovne partnere. Iznenadite ih jedinstvenim blagdanskim poklonima s asortimanom iz kaštelirske prodavaonice Butiga – domaćim proizvodima i suvenirima kaštelirskog kraja.

Na ovaj način ne samo da ćete onima koji vam najviše znače u životu darovati nešto kvalitetno, nego ćete kupovinom u Butigi podržati domaću proizvodnju, što je od iznimne važnosti.

-Pozivamo da ovih blagdana kupujete hrvatsko i lokalno, pa navratite do Butige i odaberite neku od gotovih košarica s proizvodima, ili će vam u Butigi složiti poklon košaru po vašoj želji. Birajte između izvrsnih domaćih vina, maslinovih ulja, suhomesnatih proizvoda, sireva, rakija, likera, craft pića, voća, povrća i lijepih kaštelirskih suvenira – stavite u košaricu ono što najbolje odgovara osobi kojoj nosite ovaj jedinstveni poklon. Ovakvom kupnjom, kao što smo već napomenuli, dajete neizrecivo bitnu podršku lokalnoj proizvodnji, a ujedno podržavate i održivost kojoj Općina Kaštelir-Labinci teži u svakodnevnom životu. Čekamo vas u Butigi spremnoj da vam kroz poklon pakete isporuči obilje zdravlja, najboljih, domaćih okusa i vrhunsku kvalitetu, poručuju iz Turističke zajednice općine Kaštelir-Labinci.

Foto Odvodnja Poreč

Odvodnja Poreč: Širi se kanalizacijska mreža u Antoncima i Vežnaverima

Eligio Blažević – Renato Velenik

POREČ: Završnica memorijalnog boćarskog turnira Eligio Blažević – Renato Velenik. U subotu pogledajte finale