in

Ljepotice iz svih krajeva svijeta bore se za krunu Jaškapak Miss Turizma svijeta Poreč 2019

Finale izbora Jaškapak Miss turizma svijeta Poreč 2019., održat će se sutra, 1. lipnja, s početkom u 21 sat u dvorani Žatika pod pokroviteljstvom Grada i Turističke zajednice Poreč.

Hrvatsku predstavlja Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavlja u večernjoj  haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.

Finalistice nose nacionalne kostime svojih zemalja te večernje haljine svojih dizajnera, a za njihovu ljepotu zadužena je Ziaja kozmetika, Label.m, Moroccanoil, Valera i team Ive Berišić.

U  zabavnom show programu izbora nastupit će i najpoznatiji hrvatski estradni umjetnici  Ana Rucner, Jacques  Houdek, Roko Blažević, Alka  Vujica, Sandi Cenov,  dok je  voditeljica programa Vlatka Pokos.

Četrdeset ljepotica iz cijelog svijeta u Hrvatskoj je boravilo petnaestak dana, a za to vrijeme putovale su autobusom po raznim hrvatskim gradovima i snimile brojne fotografije za društvene mreže. Izvrsna je to promocija za Hrvatsku kojoj predstoji uspješna turistička sezona.

Kome će lijepa Kolumbijka Andrea Katherine Gutierrez predati krunu vidjet ćemo sutra uživo preko Mreža TV, Istarske TV, ali i putem livestreama na YouTube kanalu.

Youtube link za direktno gledanje:

Novi foto punkt za uspomenu iz Svetog Lovreča

ISTRA INSPIRIT otvara 8. sezonu Legendom o trnoplesarima u Pićnu 1. lipnja