in

Mjesec poduzetništva u Poreču – besplatna edukacija „Komunikacija u uvjetima globalne krize“

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak, 9. listopada, s početkom u 12 sati održat će se besplatna edukacija na temu „Komunikacija u uvjetima globalne krize“ koju će voditi Svetlana Mirković Borčić.

Ova edukacija jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treću godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva.

U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno se održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

„Kriza kao nijedna prije“ zahvatila je cijeli svijet i tijekom ove čudne godine pokazala sve slabosti, nedosljednosti i neprilagođenosti naše civilizacije u cjelini za upravljanje jednim tako velikim izazovom. Kako idu tokovi informacija u organizaciji? Zašto se odmah aktiviraju „gluhi telefoni“, tko su „proroci sudnjeg dana“ i kako riješiti problem nekontroliranog odljeva informacija? Koji su izazovi za menadžere i koja očekivanja imaju zaposlenici od njih? Kako se u toj situaciji izboriti sa vlastitim strahovima i nesigurnostima i komunicirati jasno i otvoreno? Kome vjerovati i kako sustavno prenositi informacije kroz organizaciju? Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete koji bi nam mogli pomoći da kvalitetnije komuniciramo u situaciji koja nam je svima još uvijek puna izazova i neizvjesnosti dat će Svetlana Mirković Borčić, konzultantica s više od 20 godina iskustva u korporativnom svijetu na najvišim menadžerskim razinama, osobito u području upravljanja ljudskim potencijalima.

Tijekom svoje karijere imala je prilike voditi treninge, razvojne programe i edukacije diljem regije, kao i u Europi, SAD i na Dalekom Istoku. Njene oblasti ekspertize su postavljanje sustava upravljanja ljudskim resursima u tvrtkama svih veličina, priprema i implementiranje programa kontinuiranog razvoja zaposlenika i menadžera i praćenje učinkovitosti provedenih aktivnosti.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice – Komunikacija u uvjetima globalne krize. Svi prijavljeni naknadno će dobiti upute o mjestu održavanja radionice.

OD 13. SRPNJA - Stožer donio novu odluku o maskama, evo gdje će sve biti obavezne

Dvoje novozaraženih u Istri, ukupno imamo deset pozitivnih na Covid

TAR: Zbog radova zatvorena Ulica sv. Martina

TAR: Zbog radova zatvorena Ulica sv. Martina