in

Mjesec poduzetništva u Poreču: Edukacija “Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem“ – prijavite se

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna održivog razvoja, u Poreču će se 7. listopada 2020. godine u Domu obrtnika Poreč s početkom u 13 sati održati besplatna edukacija na temu “Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem“.

Više o edukaciji “ Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem“

Zašto je ključna suradnja među dionicima u destinaciji? Što je storytelling? Kako brendirati smještajni objekt? Kako koristiti društvene mreže u turističke svrhe? Kojim detaljima treba pridati posebnu pažnju i kako postići još bolje rezultate kroz održivo, eco-friendly poslovanje?Odgovore na ova i mnoga druga pitanja doznajte kroz 3 edukacijska modela:

1. Prava i obaveze privatnih iznajmljivača,

2. Trendovi u turizmu,

3. Osnove digitalnog marketinga u turizmu.

Odgovorno poslovanje u turizmu nije samo trend koji treba slijediti već nam je i moralna obaveza. Kreiranje iznajmljivačke priče na kvalitetnim temeljima, u simbiozi s lokalnom zajednicom i poštujući destinaciju unutar koje se razvija, mora biti imperativ svih daljnjih ulaganja u turizam. Kroz edukaciju ćete saznati koja su vam osnovna znanja potrebna da biste postali uspješniji iznajmljivači ili se kvalitetnije pripremili za početak svoje održive turističke priče.

Edukaciju će voditi Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i idejna pokretačica Akademije za poduzetništvo pri istom učilištu te Nikolina Novinić, vlasnica kuće za odmor Holiday Home Međimurski Ceker i tvrtke Destinova koja se bavi savjetovanjem i edukacijama privatnih iznajmljivača.

Za sudjelovanje u edukaciji prijavite se na adresu e-pošte: maja.strazic@porec.hr do utorka 6. 10. 2020. do 17 sati.

Broj mjesta je ograničen. Ova je edukacija jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju po treći puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. Tijekom mjeseca listopada na više lokacija u Gradu svakodnevno se održavaju aktivnosti namijenjene poduzetnicima i svim zainteresiranim građanima različitih područja interesa, u kojima sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Mjesec poduzetništva – program na sljedećem linku

http://www.porec.hr/download.aspx?f=d&fajl=72726/Mjesec%20poduzetništva%2010-2020-program.pdf

Obilježen Dan općine: Predan rad i zajedništvo njegovih ljudi grade ŽMINJ iz godine u godinu

NOVIGRAD: Agata održala likovne radionice na temu “Novigradske kartoline”