in

Nastavlja se podjela spremnika po naseljima izvan Poreča

Nastavlja se podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže za vanjske naselja Grada Poreča. Od ponedjeljka 25. listopada podjela spremnika obavljat će se na dogovorenim punktovima u određenim naseljima.

Preuzimanje spremnika za pojedina naselja vrši se prema sljedećem planu:

  VRIJEME PODJELE  09:00h – 16:00h
  DATUM PODJELE  25. i 26. 10.27.10.28.10.29.10.30.10.
  MJESTO PODJELEVELI MAJ polivalentno igralište u ulici PošešST.VERGOTINI  kod dječjeg igralištaVRANIĆI polivalentno igralište (Grožnjanska ul.)MUGEBA  polivalentno igrališteFUŠKULIN  društveni dom
    NASELJAVeli i Mali Maj, Saladinka, St. BenuškaSt. VergotiniGulići, VranićiMugeba, St. BečićFuškulin, Jasenovica, Čuši, Litari

Mole se svi korisnici sa navedenih područja da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike.

Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te set vrećica za staklo, a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra od ponedjeljka do petka od 07.00 do 16.00h.

Posebno ističemo, korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Korisnici koji koriste kartice za odlaganje otpada, ne preuzimaju spremnike za selektivni otpad.

Prilikom preuzimanja spremnika korisnicima će se dodijeliti i plan odvoza za selektivni otpad.

Postojeće spremnike za papir djelatnici Usluge Poreč pokupit će u dane odvoza.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem molimo sve korisnike na pridržavanje istih.

U slučaju kiše dodjela se odgađa za sljedeći radni dan.

Izvor Usluga Poreč

umag učenici talijanska škola galileo galilei

UMAG: Film učenika talijanske škole najbolji na 59. reviji dječjeg stvaralaštva

policija

Policajac zatekao lopova s ukradenim mopedom