in

Nova godina na Adventu Poreč: Doček za najmlađe, živa glazba i DJ na Trgu Matije Gupca

Advent Poreč - Foto Manuel Paljuh

S  obzirom na to da se, sukladno mjerama istarskog stožera, organizirani dočeci Nove godine neće održavati na glavnim gradskim trgovima, Advent Poreč organizirao je cjelodnevni ispraćaj Stare godine na više lokacija po gradu.

Tako će na Trgu slobode okupljene tijekom cijelog petka, već od 11 sati početi zabavljati Acoustic Fever Trio, nakon čega nastupa Cool Quartet od13 do 15 sati, potom Malvazija band od 16.30 sati te Blues Brajdersi od 20 do 22 sata.  Na Rivi će od 11 sati goste zabavljati Rezime Acoustic Trio.

Za najmlađe je u Parku Matije Gupca organiziran dječji doček Nove godine uz mini disco, animaciju i dječji vatromet s početkom u 11 sati,  kao i radionica izrade snježnih kugli u organizaciji DND-a Poreč.

Za sam doček, u Parku Matije Gupca DJ Djevid će, kao i svake godine, biti zadužen za funky ulazak u Novu godinu, do 2 sata ujutro, sukladno odluci stožera.

Dodajmo i kako će subota, 1. siječnja biti ispunjena programima za sve generacije. Već od 11 sati na Trgu Matije Gupca okupljene će zabavljati Velvet Echoes Duo, dok je za najmlađe organizirana božićna pustolovna potraga „Nono Mraz u Istri“ IRTA-e. Na Trgu slobode nastupit će duo Elita&Paolo od 11 sati, a u isto vrijeme na Rivi Discover duo. U večernjim satima neće nedostajati zabave na svim adventskim lokacijama – od 20 sati Fun Box band, a potom i DJ Johnny B u Parku Matije Gupca, dok će od 19 sati u Eufrazijevoj ulici nastupati Rezime Acoustic Trio, a kod Istarske sabornice Cool Trio.

Advent Poreč održava se od 17. prosinca do 2. siječnja, organizatori su Grad Poreč i TZ Grada Poreča, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

Izvor Grad Poreč

policija auto foto mup pu istarska

Ozlijeđena pješakinja u Rovinju – Na “zebri” je udarila 71-godišnjakinja

Foto Tanja Kocijančić vrsar kontija zec otvorenje

Općina Vrsar otvorila Znanstveno-edukacijski centar u šumi Kontija uz završnu konferenciju