in

NOVIGRAD: Humanitarni teniski turnir za kupnju radiološkog uređaja za Dom zdravlja Umag

Teniski tereni Aminess Maestral Hotela u Novigradu u subotu, 12. listopada, ugostit će neka poznata lica na trećem humanitarnom teniskom turniru parova Colours of Tennis. Već tradicionalni humanitarni turnir u organizaciji klastera sjeverozapadne Istre i ove je godine organiziran s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju radiološkog uređaja za Dom zdravlja u Umagu kojem gravitiraju svi stanovnici, kao i turisti, s područja gradova Umag, Novigrad, Buje i Brtonigla.

Sredstva će se prikupljati kroz uplatu kotizacija za sudjelovanje, donacija za vrijeme turnira i kupnjom tombole.

Za sportski dio turnira pobrinut će se Teniski klub Umag i teniski trener Goran Marić. Već tradicionalno na turnir dolaze proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc i pjevač Miro Ungar, koji su prijatelji turnira još od njegovog prvog izdanja. Kao i prošle godine, zaigrat će bivši nogometni reprezentativac Silvio Marić i mađioničar Luka Vidović, a očekuju se i druga poznata lica iz svijeta glazbe i filma, kao i gospodarstva te politike.

Osim teniskog dijela manifestacije, sve prisutne očekuje i zabavni sadržaj – Pasta Party, animacija i druženje. Cijena kotizacije za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna, a prijave i plaćanje su na licu mjesta, na sam dan događaja.

Sve sudionike a posebno pobjednike turnira, kao i dobitnike tombola, očekuju vrijedne nagrade sponzora.

Program obilježavanja Dana neovisnosti u Poreču 7. listopada

Dežurne ljekarne u Poreču nedjeljom i blagdanom u listopadu i studenom