in

NOVIGRAD skuplja pomoć za dječji vrtić u Glini, a pridružio se i DND Poreč

Grad Novigrad opet pomaže potresom razorenom području. U suradnji s ravnateljicom i djelatnicima Dječjeg vrtića Bubamara Glina napravljen je popis stvari koje trebaju u dječjem vrtiću. Ukoliko ste u mogućnosti donaciju potrebne pomoći možete dostaviti u Crveni križ Novigrad ili DVD Novigrad, javljaju iz Novigrada.

POTREBNA SU: sredstva za čišćenje, wc četke, metla / partviš, močo za pod + kanta, truleksice, spužvice, vreće za smeće, sušilo za veš, pribor za jelo (pribor za kuhinju; različite posude), štep deke – 40 komada (navlake za krevetiće), gumene rukavice.

Zatim treba likovni materijal (tempera, papir, hamer, kolaž, vodene bojice, pastele, škarice, kemijske olovke…), didaktičke igračke, slikovnice, za sport lopte – nogometne, košarkaške, odbojkaške, rukometne, reketi za tenis i spužvasta lopta, pilates lopte, uže za povlačenje…

Akciji se pridružilo i Društvo Naša djeca Poreč. Pa osim u Novigradu ako želite pomoći možete nešto s tog popisa donijeti i u porečke prostore ove udruge, Trg kneza Branimira 2 od ponedjeljka 25. do petka 29. siječnja između 8 i 15 sati, a oni će, kako su dogovorili, proslijediti prikupljeno u Novigrad.

EU Parlament usvojio Rezoluciju o ublažavanju posljedica potresa u Hrvatskoj!

ZAVRŠIO U PRITVORU: Žene prijavile muškarca za neovlašteno fotografiranje