in

Novigradski CMIK donosi Avatara, Orašara, film o Whitney Houston, dječje predstave…

Foto CMIK Novigrad - ITM

Nakon intenzivnog vikenda i niza događanja u okviru mozaičnog vikend-programa pod nazivom Prosinačke radosti, u drugu polovicu prosinca novigradski CMIK zakoračio je s također bogatim i raznovrsnim programom.

Tjedan otvara dječja kazališna predstava Zvonar crkve Notre Dame, nova raskošna produkcija pulskog Teatra Naranča, koja je u CMIK-u na rasporedu 19. prosinca od 18 sati. Ova je predstava financirana u okviru projekta „WONDER-Child friendly destinations“ iz programa INTERREG ADRION u kojem je Grad Novigrad-Cittanova jedan od partnera, pa je ulaz na predstavu besplatan. Podsjetiti ćemo kako će zahvaljujući ovom projektu mališane u obližnjem parku dočekati i atraktivni foto-point – velike svjetleće figure njima dragih likova – Djeda Mraza i malog soba. Ovaj se program odvija pod nazivom WONDER božićna čarolija.

Foto CMIK Novigrad
Foto CMIK Novigrad

Djeci je namijenjena i predstava novigradske udruge UPKA Error, Djevojčica koja je mrzila Božić, nakon koje su Errorovci pripremili i bogatu lutriju (21. prosinca od 18 sati). U CMIK-u će gostovati i Plesni centar Carlotta Grisi iz Umaga s prigodnom baletnom predstavom Orašar, 20. prosinca od 19 sati. Na oba ova programa ulaz je besplatan.

Kino repertoar u nastavku prosinca donosi dvije posebno atraktivne projekcije četvrtkom od 19 sati: dugo očekivani film Avatar: Put vode, 22. prosinca, te biografski film o velikoj glazbenici Whitney Houston – I wanna dance with somebody (29. prosinca).

Petak je i dalje obiteljski kino dan, s projekcijama od 18 sati, a pred sam Božić, 23. prosinca, na rasporedu je upravo jedna lijepa božićna priča, koja će vas na najbolji način uvesti u taj blagdan, obiteljski film Kapa.

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ulaznice za kino projekcije dostupne su online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr, odnosno na blagajni dvorane sat vremena prije početka projekcije.

Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.             

Foto Grad Poreč

POREČ: Blagdanska proslava i donacija za Centar za inkluziju i podršku u zajednici

Ilustracija - Foto DVD Lampo Tar

TAR: Požar u obiteljskoj kući. Policija će vlasnicu prijaviti inspekciji