in

NOVIGRADSKI CMIK: Srijedom s Koradom i predstava „Svinje“ u kazališnom black boxu

CMIK Novigrad

U srijedu 27. ožujka od 19:30 vrijeme je za novo druženje s prof. Koradom Korlevićem u novigradskom CMIK-u, u okviru ciklusa razgovora koji se pod nazivom Srijedom s Koradom odvijaju posljednje srijede u mjesecu. Publiku očekuje interaktivni razgovor s prof. Korlevićem, pri čemu pitanja i teme o kojima će moderator razgovarati s popularnim gostom mogu predložiti i unaprijed postaviti i posjetitelji CMIK-a odnosno pratitelji njihovih društvenih mreža. Prijedlozi pitanja i tema mogu se poslati u inbox Facebook stranice CMIK-a ili na e-mail adresu info@cmik-cmc.hr. Ulaz na talk show s prof. Korlevićem je slobodan.

cmik novigrad
Predstava Svinje

U četvrtak 28. ožujka od 20 sati u CMIK-u gostuje kazališna predstava Tomislava Zajeca – Svinje. Riječ je o produkciji Dramskog studija Umag koji djeluje pod vodstvom Damira Zlatara Freya, a kojeg pak u svijetu kazališta zasigurno ne treba posebno predstavljati. Uloge u predstavi tumače polaznice Dramskog studija Umag Caterina Vižintin (Ibru) i Luana Kličić (Mala Ibru), inspicijent i voditelj predstave je Sven Begić, a kostimografiju potpisuje Ivana Bakal. Predstava je svoju uspješnu premijeru imala u lipnju prošle godine na umaškom festivalu komornog teatra Zlatni lav. Inače, riječ je o prvom u nizu događanja u okviru ciklusa pod nazivom „Black box sessions“, čiji će se programski sadržaji (kazališne i druge scenske predstave, koncerti, itd) odvijati na maloj sceni CMIK-a, u tzv. kazališnom black boxu, u kojem su i publika i izvođači u istom prostoru, na pozornici dvorane. Ulaznice za predstavu dostupne su online na adresi: cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni dvorane na dan predstave od 19 sati.  

Preduskršnji tjedan u CMIK-u zaključit će u petak od 18 sati projekcija animiranog filma Noina arka, koji na zabavan i originalan način, prilagođen djeci, donosi jednu od najikonografskijih i najpoznatijih biblijskih priča, s ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova. 

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova. 

CMIK / CMC Novigrad-Cittanova

Foto Sebastijan Skoko

Foto Galatea

FUNTANA/VRSAR: Odlični rezultati Galateica u CRO GYM Ligi – Osvojile čak 7 medalja

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Dovršena komunalna infrastruktura u Ulici Kule