in

Nutty Scientists STEM radionice od prosinca i u Puli

Organizacija Nutty Scientists globalni je lider sa znanstvenim programima za djecu s više od 120 različitih programa iz znanosti, tehnologije, inženjerstva, matematike te čak i umjetnosti. Djeca na zabavan način uče kako postati pravi mali znanstvenici. Preko 9 milijuna djece širom svijeta već više od 20 godina sudjeluju u Nutty Scientists provjerenim programima koji rade prema znanstvenoj normi Next Generation Science Standardu (NGSS) sa ciljem kako bi djeci približili znanost i znsntvene predmete ali na zabavan način (edutainment).

U današnjem tehnološkom svijetu moramo djecu od malih nogu pripremiti za zanimanja budućnosti. Na našim radionicama fokus je na izradu, vodeći se tako Konfucijevom izrekom „Čitam i zaboravim. Vidim i zapamtim. Učinim i razumijem.” U Nutty Scientists djeca uče na zabavan način, kroz samu izradu raznih strojeva, pokusa, rukotvorina itd. dobivaju puno više, uče na jedan sasvim novi način a istovremeno se zabavljaju.

Radionice će se odvijati u grupama po uzrastu:

Vrtićka,

1. do 3. razred

te 4.do 6. razred

Radionice će se održavati svakog utorka u popodnevnim terminima u prostoru Mjesnog odbora Veli Vrh.

Grupe će biti formirane u manjim skupinama zbog epidemioloških mjera te ujedno kako bi prema svakom dijetetu imali individualan pristup u radu.

Za sve informacije možete kontaktirati na: 091 556 3551

covid korona ilustracija

Nacionalni stožer: 3.603 nova slučaja i 56 mrtvih – Od subote na snazi nove mjere

GLAS PODUZETNIKA: ‘Novo zatvaranje Vlada mora obeštetiti ili idemo u blokade‘