in

Otvorene prijave za Višnjanske edukacijske programe 2020.

Znanstveno edukacijski centar Višnjan je ustanova koja pruža potporu visokomotiviranoj djeci i njihovim edukatorima na području prirodnih i društvenih znanosti, tehnologije, očuvanja životne sredine, umjetnosti i kulture kroz svoje edukacije, programe i projekte.

Rezidencijalni programi osmišljeni su za učenike osnovnih i srednjih škola, gdje se kroz iskustveno učenje na projektu stječu osnove znanstvene pismenosti i komunikacije rezultata. Programi su namijenjeni sudionicima koje zanima svijet prirodnih i društvenih znanosti, te tehnologija.

Prijave za 2020. godinu biti će otvorene do 7. ožujka 2020.

Programi se izvode tijekom cijele godine, na više razina:

  • za nove sudionike, koji do sada nisu sudjelovali na programima, tijekom trajanja školske godine (u trajanju od 4 dana)
  • za stare sudionike – koji su u prethodnim godinama sudjelovali na istima, tijekom trajanja ljetnih i jesenskih programa (u trajanju od 7 – 8 dana)
  • za stare sudionike koji rade na vlastitim projektima tokom cijele školske godine

Učenici osnovne škole, u dobi od 3. do 8. razreda, sudjeluju na programima Youth Science Camp, dok srednjoškolci sudjeluju na Summer School of Science ili Višnjan School of Astronomy, ovisno o interesima.

Što je sve potrebno za prijavu naći ćete na poveznici:

Osteoporoza: U ŽMINJU do 13. ožujka besplatno mjerenje mineralne gustoće kostiju

bezinska psotaja crpka poreč

Dobra vijest za vozače: Pojeftinilo gorivo