in

PAZIN: Muzeji u pola cijene u mjesecu darivanja

U danima kada su vrata mnogih društvenih prostora i kulturnih ustanova zatvorena ili je ograničen dolazak u njih, muzeji još uvijek mogu svojim posjetiteljima pružiti osjećaj kakve takve normalnosti nudeći im određene sadržaje. S obzirom na veličinu samog prostora pazinskog Kaštela posjetitelji mogu (uz pridržavanje epidemioloških mjera) razgledati stalne postave i aktualne izložbe Etnografskog muzeja Istre i Muzeja grada Pazina.
Tijekom mjeseca prosinca – koji slovi kao mjesec darivanja, oba muzeja odlučila su djeci pokloniti slobodan ulaz u muzeje dok su cijene ostalih pojedinačnih ulaznica snižene 50% u odnosu na redovne.

-Ovom akcijom želimo poticati obiteljske dolaske u muzeje te omogućiti onima koji to žele, a do sada nisu, da posjete aktualne izložbe. Što se sve može razgledati, kao i informacije o radnom vremenu, mogu se naći na web stranicama i društvenim mrežama Etnografskog muzeja Istre (www.emi.hr) i Muzeja grada Pazina (www.muzej-pazin.hr) ili dobiti pozivom na broj 052/623054 ili 052/622220, poručili su iz muzeja.

Pazin

funtana općina pošta turistička zajednica foto tanja kocijančić

FUNTANA: Sjednica Općinskog vijeća ponovno elektronskim putem

korona covid unsplash ilustracija doktor maska

Istarski stožer u četvrtak: Imamo 84 novozaraženih