in

Počinje prodaja Novogodišnje lutrije kojom se pomaže članovima DRUŠTVA INVALIDA POREČ

Izvlačenje lutrije Društva invalida Poreč 2020.

Društvo invalida Poreč i ove godine najavljuje početak tradicionalne Novogodišnje lutrije. Računajući na solidarnost i entuzijazam građana Društvo invalida osmu godinu zaredom organizira Novogodišnju lutriju kojom se djelomično financira rad Mobilnog tim.

Zašto im je važan mobilni tim? Jer ono što su radeći u Društvu uočili je da postoje osobe s invaliditetom koje su u iznimno teškoj situaciji, to su osobe sa 100 % invaliditetom koje su potpuno ovisne o tuđoj pomoći i kretanju i koje nemaju potporu uže ili šire obitelji iz vrlo različitih, često opravdanih razloga. Takve osobe  često su vrlo izolirane i same zbog same prirode svojih problema. One često trebaju da ih se obiđe u njihovom domu, obavi neki sitniji kućanski posao, donesu lijekovi, namirnice, prijevoz do liječnika…

Ističu da prva nagrada donosi sretnom dobitniku 5.000 kuna. Za ovu novačenu nagradu kao i sve ostale nagrade Društvo invalida od srca zahvaljuje brojnim sponzorima koji su osigurali sredstva za te namjene i koji ih podržavaju svih ovih godina.

Zbog situacije s COVID-19 i u skladu s propisanim mjerama, prodaja srećki, osim u prostorijama Društva invalida u Vukovarskoj ulici 9 od 13 sati,  spisak prodajnih mjesta bit će objavljen na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr, a moći će se kupiti i putem interneta općom uplatnicom.

Javno izvlačenje organizirat će se u prostorijama Društva invalida uz direktan prijenos uživo na web stranici  i Facebooku društva 30.12.2021. s početkom u 19 sati.

Zato pozivaju sve ljude dobre volje, velike i male organizacije u Poreču i okolnim općinama da kupnjom novogodišnje lutrije, koja kreće 01.12.2021. u skladu sa svojim mogućnostima kupe srećke i omoguće još bolju podršku članovima društva s najtežim stupnjem invaliditeta ali također i da osvoje brojne vrijedne nagrade naših dragih sponzora.

Društvo invalida Poreč

Foto di Clker-Free-Vector-Images da Pixabay ilustracija ples

FUNTANA: Plesna radionica DanceAgility u subotu – Prijave su obavezne

maskice korona covid

U Istri preminulo prvi put čak pet osoba!