in

Počinju FUNTANJANSKI GUŠTI – Kušajte istarske delicije u 7 restorana u Funtani po povoljnim cijenama

Istarska maneštra - bobići - Foto TZ Funtana

U Funtani će se od 20. do 30. rujna 2023. održati treće izdanje gastronomske manifestacije „Funtanjanski gušti“

Foto TZ Funtana pašta pedoći dagnje hrana delicija
Foto TZ Funtana

Za sve ljubitelje dobre hrane, lokalnih delicija i vrhunskih kulinarskih iskustava s ponosom najavljujemo treće izdanje gastronomske manifestacije „Funtanjanski gušti“. Nakon uspješnog proljetnog izdanja, slijedi nam jesensko izdanje koje će se održati od 20. do 30. rujna 2023.

Upoznajte se sa sedam funtanjanskih restorana i njihovim raznovrsnim i maštovitim menijima te uživajte u autentičnim jelima koja oživljavaju bogatu gastronomsku baštinu naše regije.

Restorani koji sudjeluju u trećem izdanju manifestacije su: Bare, Bookon, Delfin, Histria, More, Oscar i Tonia. Tijekom deset dana trajanja manifestacije, svaki od restorana i konoba nudit će jedan riblji i jedan mesni meni u tri slijeda uz čašu vina, po promotivnoj cijeni od 22 eura.

Funtana intenzivno živi i nudi zanimljivosti i u posezoni pa vas pozivamo da se pridružite ovom posebnom događanju i produljite svoj boravak u Funtani u romantičnim danima jeseni. Očekuje vas nezaboravno  gastronomsko putovanje kroz okuse i mirise Istre. Vidimo se na “Funtanjanskim guštima”!

Više informacija o menijima i ponudi pojedinih restorana

https://funtana.com/u-funtani-ce-se-od-20-do-30-rujna-2023-odrzati-trece-izdanje-gastronomske-manifestacije-funtanjanski-gusti/

Obnovljena

Općina Funtana objavila natječaj za učeničke i studentske stipendije

funtana autobus

Općina Funtana objavila oglas za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola