in

Poduzetnički inkubator Poreč organizira besplatan webinar za poljoprivrednike

Ilustracija

Poduzetnički inkubator Poreč u suradnji s tvrtkom Razvojni centar organizira besplatni webinar „Poticanje nepoljoprivrednih djelatnosti u poljoprivrednom gospodarstvu“ – otvoreni natječaji iz programa ruralnog razvoja, koji će se održati u četvrtak 28.05. s početkom u 10 sati, a usmjeren je poljoprivrednicima koji žele razvijati ili pokrenuti nepoljoprivrednu djelatnost kroz moguća financiranja putem fondova Europske unije.

Pod nepoljoprivrednom djelatnošću smatra se: prerada i/ili marketing i/ili izravna prodaja, usluge u ruralnim područjima, tradicijski i umjetnički obrti i turizam u ruralnom području. Webinar će biti usmjeren ka trenutno otvorenim natječajima Podmjeri 6.4. „Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti“ te Podmjeri 6.2. „Ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Edukaciju će voditi stručni tim (TeamEU) tvrtke Razvojni centar d.o.o. koji ima preko 10 godina iskustva u prijavama i provedbama EU projekata, specijaliziran za razvojne projekte s naglaskom na inovacije, održiv rast i razvoj u područjima poduzetništva, turizma i ruralnog razvoja.Imate li postojeću nepoljoprivrednu djelatnost ili ju planirate pokrenuti? Želite li saznati jeste li prihvatljiv prijavitelj? Planirate uložiti u građenje i/ili opremanje objekata za preradu, skladištenje, ugostiteljske usluge ili smještajne kapacitete…?

Odgovore na navedena i mnogobrojna druga pitanja možete saznati prijavom na webinar koju možete obaviti putem sljedeće poveznice do srijede 27.05.:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFkCL3pkeMN-xirDORAm7ESnCtrfP_yb-Q8sZE6GU2tOmfKA/viewform?usp=sf_link

Funtana će i ove godine umirovljenicima sufinancirati dopunsko zdravstveno osiguranje

FUNTANA: Pijan vikao i galamio usred noći, a onda je uhićen

Istarska županija rebalansom smanjila proračun za 57 milijuna kuna, ali sve važnije investicije se nastavljaju

Istarska županija rebalansom smanjila proračun za 57 milijuna kuna, ali sve važnije investicije se nastavljaju