in

POREČ: Besplatna edukacija „Aktiviraj svoj talent i pokupi poticaje za samozapošljavanje“

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 16. listopada 2020. s početkom u 17 sati, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju održat će se besplatna edukacija na temu „Aktiviraj svoj talent i pokupi poticaje za samozapošljavanje“ koju će voditi Irena Šker iz Poduzetničkog inkubatora Poreč. Izvanredne okolnosti koje su nas zadesile predstavljaju priliku za aktiviranje vlastitog talenta i realizaciju istog u mogući poduzetnički pothvat.

Kako pokrenuti vlastiti posao? Koji nam poticaji stoje na raspolaganju za pokretanje vlastita posla? Što nudi Poduzetnički inkubator Poreč? Zašto nam nedostaje samo „mali“ poticaj za realizaciju sebe u poduzetništvu? Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom u području organizacije i menadžmenta, poslovne ekonomije i gospodarstva te EU projekata iz područja poduzetništva.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Pokupi poticaje za samozapošljavanje. Planirano trajanje edukacije je do 18.00 sati, a održat će se poštujući sve trenutne epidemiološke mjere.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treće godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa.

VIŽINADA postavila opremu za javni bežični internet

VIŽINADA: U Mekišima počinje gradnja sanitarne kanalizacije

Istramet: Pred nama je VRHUNAC LJETA, ali bez rekordnih vrućina

KORONA-SNIŽENJE: Već je počeo ‘rat‘ za sljedeću sezonu, konkurencija spustila cijene hotelskih soba i do 50 posto!