in

POREČ: Besplatna radionica o izvorima financiranja i ESIF financijskim instrumentima

Dom obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč u suradnji s poduzećem Pbiro d.o.o. iz Rijeke organizira radionicu u Obrtničkom domu u Poreču. Radionica je namijenjena novim i postojećim obrtnicima i poduzetnicima koji žele proširiti svoje znanje i dobiti kvalitetnu informaciju o Izvorima financiranja i ESIF financijskim instrumentima.

ESIF financijski instrumenti dolaze u obliku kreditnih linija, garancijskih shema i fondova rizičnog kapitala. Iz financijskih instrumenata, primatelji mogu dobiti kredite po kamatama daleko nižim od uobičajenih kredita komercijalnih banaka, te vrlo povoljne garancije, a mlada i inovativna poduzeća mogu dobiti prijeko potrebna ulaganja u vlasnički kapital. U sklopu informativne radionice bit će predstavljene kreditne mjere, garancije, ESIF financijski instrumenti te bespovratne potpore i financijski instrumenti (zajmovi i jamstva) HAMAG BICRO-a, kao i uvjeti prijave na iste.

Projekt organizacije predavanja Pbiro-a sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, te je za obrtnike i poduzetnike prisustvovanje radionicama besplatno.

Prijava na radionicu je obavezna i to putem maila na e-adresu poduzetnik@pbiro.hr ili telefonski na 051/452-600.

Rok prijave za prvu radionicu je do 25. studenog 2020. godine ili do popunjenja kapaciteta grupe.

S obzirom na preporuke SCZRH, ograničen je pristup predavanjima na maksimalno 10 osoba. Dvorana obrtničkog doma prilagođena je novim mjerama SCZRH, te omogućava održavanje razmaka od 2 metra. Prostor će biti opremljen sredstvima za dezinfekciju ruku i redovno prozračivan. Molimo da sa sobom ponesete zaštitne maskice. Trajanje svih predavanja je maksimalno 1 sat i 30 minuta.

Sve dodatne informacije o radionicama dostupni su na tel. 051/452-600, e-mail:poduzetnik@pbiro.hr

VIŽINADA: Lucija Geržinić i Ana Marija Horvat treće na zavičajnom kvizu KRASNA ZEMLJO

POREČ: Dovršeno asfaltiranje prometnice u Stanciji Benuška