in

POREČ: Do petka predupisi djece u prvi razred osnovne škole

Ilustracija Pixabay

Porečke osnovne škole OŠ Poreč i OŠ Finida tijekom ovog tjedna provode predupise koji će trajati zaključno do petka, 31. siječnja.

U Finidi će roditelji moći doći od danas do petka, od 9 do 11 sati, u tajništvo škole na adresi Rovinjska ili se javiti na broj telefona 052/633 – 777.

U tajništvo OŠ Poreč, na adresi Ulica Karla Huguesa 7, roditelji mogu doći također do 31. siječnja u dva termina – od 7,30 do 9 i od 12,30 do 14,30 sati.

Obveznici predupisa su djeca koja do 1. travnja 2020. godine navršavaju šest godina života, kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Potrebni podaci za predupis su ime i prezime djeteta; datum rođenja i OIB djeteta; zatim adresa stanovanja; ime, prezime roditelja/staratelja; telefonski kontakt roditelja/staratelja, te dječji vrtić koji dijete pohađa.

Za više informacija, kao i za upisna područja koja pokrivaju škole (svaka škola pokriva određene dijelove grada), možete pogledati na njihovim web stranicama http://os-porec.skole.hr/ i http://www.os-finida-porec.skole.hr/.

Predupise od 28. do 30. siječnja od 8 do 14 sati ima i Talijanska osnovna škola Bernarda Parentina, gdje se to također može obaviti osobno u tajništvu škole (Obala Matka Laginje 6), telefonom na broj  052 / 555 392 ili putem e-maila ured@os-talijanska-bparentin-porec.skole.hr. Sve detalje možete pogledati na http://os-talijanska-bparentin-porec.skole.hr/skola/ploca.

Amiru Rešidoviću iz Karate kluba Finida dvije medalje u Nedelišću

NOĆ MUZEJA u Poreču u petak – radionica, promocija knjige, predstava, razgled starog grada…