in

POREČ: Doktorica Kinkela prva u Hrvatskoj uvela stomatološku anesteziju bez igle. U veljači iskoristite akciju – besplatan ortopan

Foto Privanit album - Dr. Kinkela u ordinaciji u Poreču

Doktorica Patrizia Kinkela, dr.med.dent. u svojoj ordinaciji Dentistra u Poreču odnedavno koristi potpuno inovativni sustav za anesteziju – i to u potpunosti bez upotrebe igle. 

Nakon dugogodišnjeg istraživanja, korejski stručnjaci došli su do bezbolnog i potpuno neinvazivnog rješenja koje dr. Kinkela, prva u Hrvatskoj, donosi baš u Istru. Radi se o pomagalu koje je veličine marker flomastera, koristi potisak opruge koji anestetik ubrizgava submukozno, eliminirajući pritom potrebu za iglom.

Savršen je to izbor za sve ljude koji imaju strah ili  nelagodu pri ubodu igle, za djecu, kao i z sve koji žele u maksimalnoj mogućoj ugodnosti riješiti probleme sa zubima.

Dr. Patrizia Kinkela - Privatni album
Dr. Patrizia Kinkela – Privatni album

– Budući da je sam posjet stomatologu uvijek svima bar malo stresan, mi u svakom koraku posjete gledamo da taj stres čim više smanjimo. Od udobne stolice od memorijske pjene, velikih ekrana gdje pacijent odabire program koji će gledati dok mu se popravljaju zubi, preko anestezije bez igle do modernih aparata koji tradicionalne postupke zamjenjuju ugodnijima. Tako više otiske gotovo uopće ne uzimamo raznim pastama nego skeniramo zube intraoralnim skenerom, kaže nam dr. Kinkela. 

Također, budući da smo svi užurbani i nitko ne voli čekati, prilagođavaju se pacijentima kako bi dobili termin u najbržem roku, napominje Patrizia Kinkela, dr.med.dent., vlasnica ordinacije, doktorica s 10 godina iskustva u struci, brojnim završenim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu, između ostalog i postdiplomskim Master studijem iz ortodoncije na poznatom sveučilištu Tor Vergata u Rimu.

Dr. Patrizia Kinkela - Privatni album
Dr. Patrizia Kinkela – Privatni album

Inače rođena Riječanka, prije 5 godina seli se u Istru i ovdje nastavlja svoj poslovni i obiteljski put. 

U Dentistri, koja se nalazi u Vukovarskoj ulici,  moguće je obaviti sve na jednom mjestu – rtg snimanje zubi i čeljusti, popravak ili nadomjestak zubi, uljepšavanje osmijeha, i to sve bez čekanja.

U veljači iskoristite besplatno snimanje rtg snimke – ortopana za sve pacijente koji se naruče na prvi pregled. Nazovite ih na 052 600 676, pište na e mail patriziakinkela.dent@gmail.com i pročitajte još informacija na stranici www.dentistra.hr .

Radno vrijeme ordinacije: ponedjeljak od 10 do 18, utorak – petak od 8.30 do 15.30, subota i nedjelja – zatvoreno.

Promo

Foto Grad Poreč

POREČ: Gradonačelnik Peršurić čestitao na uspjehu glazbenici Natali Radovčić

Foto Clker-Free-Vector-Images za Pixabay - Ilustracija

Obavijest! U subotu u podne oglasit će se sirene