in

POREČ: Društvo invalida organizira Novogodišnju lutriju – ove godine prvi put i online

Izvlačenje Novogodišnje lutrije na Adventu 2019.

Društvo invalida Poreč i ove godine najavljuje početak prodaje tradicionalne Novogodišnje lutrije Društva. Živimo u svijetu koji je bitno drugačiji čak i od onog otprije godinu dana, a osobama s invaliditetom je sada pomoć potrebna još i više nego prije kako bi prebrodili svakodnevne poteškoće.

-Covid-19 je neprijatelj s kakvim se dosad nismo imali priliku susresti, a mi smo predani u pružanju potpore najugroženijim članovima naše zajednice kako bismo zajedničkim snagama uspješno prebrodili ova vremena.

Računajući na solidarnost i entuzijazam naših građana Društvo invalida Poreč sedmu godinu za redom organizira Novogodišnju lutriju kojom djelomično financiramo rad našeg Mobilnog tima.

I ove se godine nadamo da ćete kao i uvijek pokazati Vaše veliko srce i razumijevanju za osobe s invaliditetom koje ne viđamo, ne čujemo, čak i ne poznajemo jer su izolirane u svom domu, veli nam tajnica društva Sandra Brečevac.

Kupnjom srećki od 10 kuna Društvo invalida poziva građane da podržite ovaj plemeniti cilj i pomognu najosjetljivijoj populaciji naših sugrađana, a uz to se može osvojiti i jedna od 30 nagrada.

bog novonastale situacije s COVID-19 i u skladu s propisanim mjerama prodaja srećki bit će objavljena na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr, a moći će se kupiti i putem interneta općom uplatnicom. 

Prodaja srećki započinje 01.12.2020. i traje do 30.12.2020. 

Javno izvlačenje organizirat će se u prostorijama Društva invalida uz direktan prijenos uživo na web stranici i Facebooku društva 30.12.2020.g., s početkom u 19 h.

-Od srca zahvaljujemo svim ovogodišnjim sponzorima, jer bez njih realizacija ove sedme po redu Novogodišnje lutrije ne bi bila moguća. Ovim putem pozivamo sve građane da se odazovu u što većem broju da kupe srećku i pomognu u što uspješnijoj realizaciji Novogodišnje lutrije čiji nam prihod izuzetno puno znači, poručuju iz Društva invalida.

lopov provalnik

ŽMINJ: Provalili u kafić, frizerski salon, trgovine…

Istra traži od Vlade odgodu primjene mjera za ugostiteljstvo