in

POREČ: Lionsi i ronioci zajedno u akciji čišćenja podmorja rive

U nedjelju, 20. rujna, s početkom u 10 sati  Lions klub Poreč i Društvo za podvodne djelatnosti i sportski ribolov Poreč organiziraju akciju čišćenja podmorja porečke luke, odnosno rive od hotela Palazzo do lukobrana – gata s kojeg polazi brod za otok Sv. Nikola.

POREČ: Lionsi i ronioci zajedno u akciji čišćenja podmorja rive
Akcija čišćenja iz prijašnjih godina

Akcija se organizira u povodu mjeseca ekologije koji je proglasila Lions clubs international organizacija kao i Distrikt 126 Hrvatska koji istovremeno organizira čišćenje podmorja na otoku Hvaru.

Ronilački klub Poreč ovu aktivnost provodi već dugi niz godina, a prvi će im put u tom poslu pomoći i porečki Lionsi.

Ronioci će roniti i prikupljali otpad u podmorju i iznijeli ga na rivu, a Lionsi i mladi Leići će pomagati skupiti otpad i ubaciti u kontejnere koje će postaviti komunalno poduzeće Usluga Poreč.

Akcija se provodi i uz podršku Lučke uprave Poreč.

Nakon akcije će se u prostorima Društva za podvodne djelatnosti i sportski ribolov organizirati zajedničko druženje svih ronilaca i Lionsa, sudionika ove ekološke akcije.

-Sretni smo što možemo doprinijeti čišćenju podmorja za dobrobit i očuvanje prirode našeg Jadrana i obale Istre i osvješćivanju te potrebe kod svih građana i posjetitelja našeg predivnog mora. Udružimo snage za čisto podmorje i obalu, istaknuo je Đek Šurija, predsjednik LC Poreč.

POREČ: Otvaraju se Vrtovi

POREČ: Uskoro se zatvaraju VRTOVI

AR Packaging Croatia: "Zatvaranje tvornice duhana u Kanfanaru negativno bi utjecalo na naše poslovanje u Hrvatskoj"

AR Packaging Croatia: “Zatvaranje tvornice duhana u Kanfanaru negativno bi utjecalo na naše poslovanje u Hrvatskoj”