in

POREČ: Lionsi organiziraju akciju za pomoć potrebitima DOBRO JE ČINITI DOBRO

Detalj s Lions bala 2019.

Nakon 23 godine održavanja humanitarnog Lions bala koji je Lions klub Poreč svake godine organizirao u cilju prikupljanja sredstava za potrebite i mnogobrojne udruge – od Udruženja slijepih – podružnica Poreč, Društva invalida, Društva dijabetičara, Udruge udomitelja, Sigurne kuće, Doma za psihički bolesne osobe u Brkaču, URIOS-a Centra za inkluziju do Udruge bolesnika od multipla skleroze i drugih – ove godine akcija mora biti nešto drukčija radi korone.

Članovi Lionsa, naime, odlučili su da će sve ono što su namjeravali potrošiti na balu uplatiti na donatorski račun:

IBAN  HR6323800061510001910 u donatorskoj akciji sa motom „ DOBRO JE ČINITI DOBRO – ZA NAŠE SUGRAĐANE U POTREBI“

-Pozivamo i sve naše prijatelje Lionsa koji su bili uz nas godinama na našem balu i sve ljude dobra srca da uplate svoj humanitarni doprinos na gore navedeni račun. Otvaramo aukciju slika raznih autora. Svaka slika će imati opis i početni iznos donacije te fotografiju djela. Pozivamo vas da sudjelujete na aukciji slika koju smo otvorili na FB profili Lions Cluba Poreč.

Zahvaljujemo donatorima slika Đaninu Božiću, Snježani Vidović, Adrijani Šuran, Fedori Zorić-Franke, Branki Janković-Miloš i obiteljima Sredanović i Šehanović.

Dragi Lionsi i Lions prijatelji nadamo se da ćemo i na ovaj način prikupiti dovoljno sredstava da pomognemo ljude u potrebi  i programe mnogobrojnih porečkih udruga koje brinu o invalidima i bolesnima uz slogan DOBRO JE ČINITI DOBRO, piše u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik Lionsa Đek Šurija.

Više o akciji možete pronaći na FB stranici Lions kluba Poreč

https://www.facebook.com/lionsclub.porec/?view_public_for=757961120964406

POREČ: Cesta od Kauflanda prema OŠ Finidi zatvorena zbog radova

Porečke naljepnice „stickeri“ na Viberu