in

POREČ: Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta na Košambri

Zbog aktualne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19) Usluga Poreč izvijestila je korisnike usluga da od sutra, 18. ožujka, dolazi do promjene rada reciklažnog dvorišta na Košambri.

Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta je od ponedjeljka do subote od 10 do 17 sati. Također, a s ciljem sprječavanja daljnjeg širenja virusa obustavlja se rad mobilnog reciklažnog dvorišta. Sakupljanje i odvoz miješanog komunalnog, te selektivnog otpada i dalje se obavlja prema uobičajenom planu i programu.

-Usluga Poreč poduzima sve potrebne aktivnosti i preventivne mjere kako bi se osigurao nesmetan rad i mogućnost ostvarivanje svih usluga iz nadležnosti društva, a s druge strane vodimo brigu o našim djelatnicima i korisnicima te ćemo i dalje pažljivo pratiti preporuke nadležnih tijela po pitanju cijele trenutačne situacije, priopćili su iz ovog komunalnog poduzeća.

Istarski Stožer civilne zaštite: Opomena trgovačkim centrima koji se ne drže propisanih mjera, važna poruka za darivatelje krvi

Autoškole u Istarskoj županiji privremeno obustavljaju rad