in

POREČ: Od četvrtka sajam domaćih poljoprivrednih proizvoda na Trgu slobode

Ilustracija - Foto Tanja Kocijančić

Udruga Istarska web tržnica čiji je glavni cilj poticanje izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda, poziva građane na prvi od ukupno jedanaest Sajmova istarskih poljoprivrednih proizvoda.

U centru Poreča na Trgu Slobode u četvrtak, 8. srpnja, s početkom u 9 sati održat će se sajam s ponudom istarskih poljoprivrednih proizvoda. Unatoč izazovnoj turističkoj sezoni Udruga Istarska web tržnica u suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom Poreča ove godine nastavlja s tjednim sajmovima na Trgu Slobode.

S obzirom na specifične uvjete organizacije aktivnosti na otvorenom uslijed situacije uzrokovane COVID19 virusom sajmovi će se odvijati s manjim brojem proizvođača u cilju osiguravanja potrebne distance.

Na sajmovima posjetitelje očekuje ponuda svježeg voća i povrća, maslinova ulja, meda, suhomesnatih proizvoda, proizvoda od konoplje, vina, likera, kozmetičkih proizvoda i raznih prerađenih proizvoda. Proizvodi će se moći degustirati i posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača.

Sajmovi će se održavati jednom tjedno i to svakog četvrtka u trajanju od 9 do 22 sata na Trgu slobode sve do 16. rujna 2021.

More u Istri visoke kakvoće – Evo što je pokazalo zadnje ispitivanje na prisutnost bakterija na 216 plaža

VIŽINADA organizira ljetni kamp za djecu – Ispunite anketu