in

POREČ/PAZIN: Kuharske radionice za roditelje “Domaće od malih nogu” vodit će David Skoko

LAG „Središnja Istra“ u sklopu projekta „Domaće od malih nogu“ organizira kuharske radionice za roditelje djece vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta. Na radionici će se pripremati tri jednostavna, ali nutritivno bogata jela, spravljena od lokalnih sezonskih namirnica. Cilj radionice je prenijeti važnost zdrave prehrane temeljene na lokalnim i sezonskim namirnicama, ali i podučiti pripremanju kvalitetnih „brzih“ obroka prilagođenih užurbanoj svakodnevici današnjih roditelja.

Radionica je jednodnevna i traje 3 sata, a broj polaznika je 20 osoba po radionici. Odvijat će se od 21. do 25. rujna u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre na adresi Gortanov brijeg 1, Pazin, od 18 do 21 sat, a vodit će ih kuhar David Skoko. Broj polaznika je ograničen, a prijave će se primati do popunjena mjesta.

Prijavnicu možete popuniti na Facebook ili web stranici LAG-a „Središnja Istra“. U prijavnicu treba upisati ima li roditelj željeni termin i navesti ukoliko dolaze u grupi s drugim osobama.

Lokalna akcijska grupa središnje Istre „Središnja Istra“ je udruga čiji su osnivači jedinice lokalne samouprave Grad Pazin, te općine Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Tinjan i Sv. Petar u Šumi, predstavnici privatnog sektora te predstavnici civilnog sektora s područja središnje Istre. Osim navedenih osam jedinica lokalne samouprave kao osnivača, LAG “Središnja Istra” od svibnja 2015. godine obuhvaća i Grad Poreč te općine Funtanu, Sveti Lovreč, Višnjan, Vrsar i Žminj.

Prijavnicu za radionicu možete ispuniti na sljedećem linku

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBSb_xvSN3B0RHakssN4N-U9u4hVhcWiw-ApxQ2jMMrdD8WA/viewform

Više o tome pročitajte na

Veljko Ostojić za Globus: ‘Zbog nekoliko milijuna izgubili smo milijarde. Sami smo si krivi’

ISTRA – Još 2 pozitivna, jedan se zarazio na svadbi