in

POREČ: Počinje prodaja srećki Novogodišnje lutrije Društva invalida

Izvlačenje lutrije prije korone 2019 - Foto Društvo invalida Poreč

Prodaja srećki započinje 01.12.2022. i traje do 30.12.2022.

U predblagdansko vrijeme s entuzijazmom Društvo invalida Poreč najavljuje još jednu Novogodišnju lutriju koja već tradicionalno povezuje volontere ove udruge, poduzetnike i građane u humanim nastojanjima.

-Zahvaljujući solidarnosti i dobrim namjerama naših građana Društvo invalida Poreč lutriju organizira devetu godinu zaredom. Sredstvima Novogodišnje lutrije djelomično se financira rad našeg Mobilnog tima koji osigurava obilazak i pomoć najranjivijim članovima u njihovu domu.

Živimo u svijetu rizika i kriza koje najsnažnije pogađaju najranjivije skupine kao što su osobe s invaliditetom. Baš zato im je pomoć, socijalni kontakt, osjećaj pripadnosti zajednici iznimno potreban kako bi prebrodili svakodnevne poteškoće i barijere.

I ove se godine vjerujemo da ćete kao i uvijek pokazati veliko srce, empatiju i razumijevanje za osobe s invaliditetom koje najčešće ne viđamo, ne čujemo, čak i ne poznajemo jer su izolirane u svom domu, poručuju iz Društva invalida.

Kupnjom srećki od 10,00 kn Društvo poziva sugrađane da podrže ovaj plemeniti cilj i pomognu najosjetljivijoj skupini naših sugrađana, a uz to se može osvojiti i jedna od 30 zanimljivih nagrada.

Početak prodaje srećki objavljuju na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr te putem drugih suradničkih medija,  a moći će se kupiti kod brojnih volontera koji će ih prodavati u gradu i putem interneta općom uplatnicom.

Prodaja srećki započinje 01.12.2022. i traje do 30.12.2022.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 30.12.2022.g. u Poreču, Trg Matije Gupca u sklopu održavanja Adventa u 19 sati uz koncert Tu i tamo benda.

-Od srca zahvaljujemo svim ovogodišnjim sponzorima, jer bez njih realizacija ove devete po redu Novogodišnje lutrije ne bi bila moguća. Ovim putem pozivamo sve građane da se odazovu u što većem broju da kupe srećku i pomognu u što uspješnijoj realizaciji Novogodišnje lutrije čiji nam prihod izuzetno puno znači, zaključuje Društvo invalida Poreč

darivanje krvi crveni križ

POREČ: U subotu akcija darivanja krvi

Foto OŠ Finida Poreč

POREČ: Učenici Finide ostvarili sjajan uspjeh na državnom prvenstvu u krosu