in

POREČ: Prvog dana prosinca kreće prodaja Novogodišnje lutrije Društva invalida

Izvlačenje lutrije prije korone 2019 - Foto Društvo invalida Poreč

U predblagdansko vrijeme s entuzijazmom Društvo invalida Poreč  najavljuje desetu, jubilarnu Novogodišnju lutriju koja već tradicionalno povezuje volontere Društva, poduzetnike i građane u humanim nastojanjima. Prodaja počinje u petak, prvog dana prosinca.

-Zahvaljujući solidarnosti i dobrim namjerama naših građana Društvo invalida Poreč lutriju organizira desetu godinu za redom. Sredstvima Novogodišnje lutrije djelomično se financira rad našeg Mobilnog tima koji osigurava obilazak i pomoć najranjivijim članovima u njihovu domu te kupnju potrebnih ortopedskih pomagala.

Živimo u svijetu rizika i kriza koje najsnažnije pogađaju najranjivije skupine kao što su osobe s invaliditetom. Baš zato im je pomoć, socijalni kontakt, osjećaj pripadnosti zajednici  iznimno potreban  kako bi prebrodili svakodnevne poteškoće i barijere.

I ove se godine vjerujemo da ćete kao i uvijek pokazati veliko srce, empatiju i razumijevanje za osobe s invaliditetom koje najčešće ne viđamo, ne čujemo, čak i ne poznajemo jer su izolirane u svom domu, kažu iz Društva invalida.

Kupnjom srećki od 2 eura pozivaju da podržite ovaj plemeniti cilj i pomognete najosjetljivijoj skupini sugrađana, a uz to možete osvojiti i jednu od 30 zanimljivih nagrada.

Početak prodaje srećki objavit će na web stranici Društva invalida Poreč: www.drustvo-invalida-porec.hr te putem drugih suradničkih medija. Srećke će se moći kupiti u Društvu invalida, kod volontera koji će ih prodavati u gradu, online putem interneta i skeniranjem barcoda koji se nalazi na plakatima lutrije. 

Prodaja srećki započinje 01.12.2023. i traje do 30.12.2023. 

Javno izvlačenje nagrada održat će se 30.12.2023. u Poreču, na Trgu Matije Gupca u sklopu održavanja Adventa u 19 sati uz voditelja Zorana Todorovića-Todora i koncert Tu i tamo benda.

-Od srca zahvaljujemo svim ovogodišnjim sponzorima, jer bez njih realizacija desete  po redu Novogodišnje lutrije ne bi bila moguća. Ovim putem pozivamo sve građane da se odazovu u što većem broju da kupe srećku i pomognu u što uspješnijoj realizaciji Novogodišnje lutrije čiji nam prihod izuzetno puno znači, poručuju iz Društvo invalida Poreč

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Top istarski stolnotenisači – Vrsar ima najbolji klub i sportašicu, a Jadran Poreč trenera

policija traka mjesto nesreće

Istarska policija objavila detalje: U Puli pas bez nadzora usmrtio maltezera iz porečkih Buića