in

POREČ: Svakog petka 3D Mapping – Oskarom nagrađen film “Zvijezda je rođena” za vikend

Jedan od noviteta ovogodišnjeg izdanja Poreč Open Air Festivala 3D Video Mapping svakog petka od 21.30 sati izaziva oduševljenje svih posjetitelja na rivi, a tako će biti i ovoga puta. Jedinstvena vizualna atrakcija svjetla i boja ponovno će oživjeti Gradsku vijećnicu i dati joj novi sjaj, a postiže se tehnikom koja je spoj arhitekture, dizajna i audio-video tehnologije te svaku površinu lako pretvara u dinamični video zid.

Osim 3D animacije, posjetitelje festivala u narednim danima očekuje i pregršt ostalih zabavnih događanja. Svaku večer s početkom u 21 sat u sklopu Open Air Cinema prikazivat će se projekcije filmskih uspješnica u vrtu Ville Polesini ili na livadi kraj Lungomare.

U petak 16. kolovoza, na redu je nastavak superherojske priče Izbavitelji 2. Za vikend na filmsko platno stižu Psi rata, i to u subotu 17. kolovoza, dok se tjedan završava velikim hitom i dobitnikom Oscara – filmom Zvijezda je rođena, koji se prikazuje u nedjelju 18. kolovoza.

Kraj tjedna donosi još jedno interaktivno istraživanje povijesti uz Istra Inspirit i divove, gusare, morske sirene te nestašne patuljke Macmaliće.

Bogat program Poreč Open Aira nastavit će se do 14. rujna, a sve informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na Facebook i Instagram stranici festivala.

ZA USPOMENU: I Novigrad ima svoje mjesto za ljubavne lokote

Počinje Trka na prstenac u Barbanu – viteške igre i zabava uz Grdovića, Šajetu, Crvenu jabuku i Vitasovića