in

POREČ: Vodeni park AQUACOLORS uskoro otvara vrata i čeka vas s pregršt novosti, zabave i adrenalinskih atrakcija

Foto Aquacolors Poreč

Vodeni park Aquacolors Poreč otvorit će vrata 5. lipnja!

Aquacolors Poreč je najveći hrvatski adrenalinski vodeni park, jedan od najmodernijih u Europi. Smješten je na zapadnoj obali Istre, između Poreča i Funtane. Prostire se na površini većoj od 120.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan. Nudi niz fantastičnih atrakcija: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, sporu rijeku dugu 500 metara, bazen s umjetnim valovima i nešto posebno i drugačije – hidromasažni bazen s čak 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i najveći vodeni bar u ovom dijelu Europe u obliku krokodilove glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od vrućeg, ljetnog sunca. Taj kompleks je pravi mali hedonistički raj za opuštanje i nosi simboličan naziv „Crocodile Bay“ (Obala krokodila).

Za koji dan vodeni park otvara pa smo s direktoricom Brigitom Aleksić provjerili kako su se pripremili i što posjetitelje čeka ove godine u Aquacolorsu. Evo što nam je ispričala.

-Proširili smo našu već široku ponudu jela i pića. Jelovnik će biti bogatiji za rebarca, nudit ćemo i ćevapćiće, ražnjiće i kokice, odnosno sve ono to je vrlo popularno i što gosti traže. Ponuda koktela sada je šarolikija, pa se tako uvode kokteli na bazi voća.

K tome, pružamo mogućnost oranizacije rođendana. Tokom sezone održavat će se i razna zabavna događanja u srpnju i kolovozu.

Inače, u parku imamo osam punktova gdje se može nešto pojestiti popiti. Punktovi su Pizza, Hamburger, Fresh, Cocktail bar, Drinks, Sweet Dreams, Coffee, Windigo bar, Croco Fast Food i Croco bar. U trgovini se mogu kupiti i suveniri.


Kako ste se pripremili za ovu godinu, s obzirom da pandemija i dalje traje?

Pripremali smo se kao i svake godine, temeljito i kvalitetno. Glavni prioritet nam je zdravstvena i higijenska zaštita svih naših posjetitelja. Nosimo oznake Safe stay u Hrvatskoj i Safe travel. Osiguravamo da su svi protokoli u potpunosti implementirani.

Naš park je park na otvorenom i svojom veličinom osigurava siguran boravak.

Kakva su vaša očekivanja za ovu turističku sezonu?

Nadamo se dobroj sezoni, boljoj nego 2020.  Veseli nas popuštanje mjera, smanjivanje broja zaraženih i sve veća procijepljenost. 

Dobili smo informacije kako se kampovi i hoteli pune i zbog toga s optimizmom čekamo početak rada.


Je li bio velik interes za rad u vodenom parku? Koliko ste osoba zaposlili, odnosno koliko će ih ukupno biti zaposleno tijekom cijelog ljeta? Odakle dolaze radnici?

Svake godine bilježimo velik interes radnika. U sezoni će biti zaposleno između 60 i 70 ljudi, ovisno o potrebama. Najveći dio radnika dolazi iz Istre, dok određeni broj je iz Slavonije.


Kakav je posjet bio prošle godine u akvaparku? Jeste li zadovoljni?

Zabilježili smo, kao i svi, nešto manji posjet. S obzirom na situaciju, zadovoljni smo kako je protekla sezona. 


Imate li neke posebne popuste za domaće ili grupe?

Imamo popust povodom otvaranja za vikend 5. i 6. lipnja u visini od 25%. Što se tiče grupa, nudimo razne popuste za grupe od 10 ili više osoba.

Popusti su:

•    Odrasli  -> 20% popusta

•    Djeca od 6 do 15 godine -> 30%  popusta

•    Studenti do 21 godine  -> 30%  popusta

•    Djeca do 100 cm visine besplatan ulaz

Svi popusti se odnose za grupe od minimalno 10 ljudi.

Na desetero djece jedna je karta gratis za pratitelja (vozač autobusa ima besplatan ulaz).

Sve detalje o ponudi i cijenama pročitajte na https://www.aquacolors.eu/hr/

PROMOSponzorirani članak

VRSAR: Krenuli upisi u Umjetničku školu

bicikl korona covid

Prvi dan lipnja Istra ima dva novozaražena, opet lagano raste broj osoba u samoizolaciji