in

POREČ: Zabraniti ili ograničiti korištenje novih tehnologija i KAKO? – Predavanje dr. Ranka Rajovića za sve građane

Ilustracija

Zdravi grad Poreč nastavlja suradnju sa dr. Rankom Rajovićem u cilju podrške zdravom rastu i razvoju djece. Dr. Rajović je liječnik koji je, izučavajući neurofiziologiju dječjeg mozga te dječji razvoj uopće, razvio svjetski priznatu metodu učenja za funkcionalno znanje i primjenu znanja u raznim situacijama te za snalaženje djece u svijetu brzih promjena u kojemu žive i rastu. Stjecanje funkcionalnog znanja djeci olakšava snalaženje i prilagodbu u svijetu brzih promjena u kojemu rastu.

Zdravi grad poziva sve zainteresirane na besplatno predavanje dr. Rajovića, u utorak, 11. veljače, u kinodvoranu Poreč s početkom u  19.45 sati.

U cilju poučavanja važnih odraslih u okruženju djece, posebno roditelja, dr. Rajović ovaj put govori o aktualnom problemu ovisnosti o tehnologiji te kako se suprotstaviti.

Besplatno predavanje Zabraniti ili ograničiti korištenje novih tehnologija i KAKO?  organizira Zdravi grad Poreč sa partnerima Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Porečom.

Program financira Zdravi grad Poreč iz programa Zajedno protiv ovisnosti dok POUP osigurava besplatno korištenje kinodvorane, a sve u interesu djece i roditelja Poreča.

PETICIJA: Prijatelji životinja MUP-u predali 60.000 potpisa za zabranu petardi!

Edukacija za porečke iznajmljivače – predavat će Nedo Pinezić, Klara Trošt Lesić, Irena Krčelić…