in

Potražite novi 170. broj Bujštine – Intervjui s Denisom Makinom, Marijom Jurčić, Borisom Jelavićem…

Od petka 23. lipnja na kioscima i drugim prodajnim mjestima potražite novi, 170. broj Bujštine! 

I ovoga puta Bujština donosi niz zanimljivih lokalnih tema, priča i intervjua, zabilježena su i sva važna događanja na našem području, a tu su i stalne rubrike s korisnim savjetima i informacijama. 

U ovom broju među ostalim potražite i veliki foto album svih prvopričesnika i krizmanika s Bujštine, kao i svih osmaša ovdašnjih osnovnih škola. 

Novi broj donosi i razgovor s Borisom Jelavićem, koji je rodne Marušiće zamijenio Zagrebom i tamo ostvario uspješnu karijeru novinara, voditelja i urednika sportske redakcije HTV-a. Tu je i niz drugih razgovora s ostalim zanimljivim sugrađankama i sugrađanima, poput dobitnice umaškog gradskog priznanja Marije Jurčić, novigradskog glazbenika Denisa Makina ili pak Luke Belića, koji je u Umag doveo padel, novu globalno popularnu sportsku disciplinu.

Nova Bujština predstavlja i nekolicinu ovdašnjih udruga, od pčelara i umirovljenika do likovnjaka i kazalištaraca, piše o uspjesima ovdašnjih vinara na svibanjskoj Vinistri, ali i drugim osvojenim vinskim nagradama te donosi reportaže s brojnih događanja između dva broja lista – od sportskih natjecanja i turnira, preko različitih kulturnih manifestacija i priredbi, sve do pučkih i gastronomskih fešti.   

Puno je tu još lokalnih tema, reportaža i priča, i zato – potražite i istražite novu Bujštinu!

policija traka mjesto nesreće

POREČ: Opljačkana trgovina u Novom naselju

Sastanak u Brtonigli - Foto Waldorf Rijeka

U Istri se osniva Waldorfska škola: Nalazi se u Brtonigli i objavila je predupise