in

Predavanje o digitalnom marketingu za obrtnike Poreštine

Dom obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč organizira besplatno predavanje o digitalnom marketingu koje će se održati u srijedu 27. travnja 2022. 11 sati u Obrtničkom domu, Partizanska 5a, Poreč. O prednostima koje donosi web stranica i digitalno oglašavanje govorit će direktor marketinške agencije Atauctus i voditelj programa digitalnog marketinga na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka, Josip Ukalović.

Sudionici će se upoznati s platformama i alatima digitalnog marketinga te kako ih pravilno koristiti u poslovanju za postizanje poslovnih ciljeva. Na predavanju će se objasniti koje su najčešće greške, kako napraviti sustav digitalnog marketinga, optimizirati proces, povećati vidljivost brenda i promet na web stranici. Sve navedeno će biti prikazano na pravim primjerima obrtnika.

Tko je Josip Ukalović?

Josip Ukalović vlasnik je i direktor marketinške agencije Atauctus.  Kroz svoj rad u agenciji bavi se Google Ads, Facebook i Instagram oglašavanjima te e-mail i mobilnim marketingom.

Uz područje digitalnog marketinga, specijalizirao se u području izrade web dizajna i grafičkog dizajna, uključujući poslove izrade web stranica, webshopova, SEO optimizacije, kao i izrade logotipa, stvaranja vizualnog identiteta i brendiranja poduzeća.

Prijava na predavanje nije potrebna. Predviđeno trajanje predavanja je 1 sat.

Foto Eko aktivisti Vodnjan - Akcija u Fondolama

U subotu eko aktivisti Vodnjanštine opet u akciji čišćenja

Foto Jedriličarski klub Vega Pula regata jedrilice

Pulska Vega domaćin Prvenstva Hrvatske u jedrenju