in

Prvi info dan Sunčanog ureda Grada Poreča – Prijavite se na besplatnu radionicu

Sunčana elektrana na Palestri - Foto Grad Poreč

Grad i Sunčani ured Grada Poreča-Parenzo, u suradnji sa Zelenom energetskom zadrugom, pozivaju sve zainteresirane građane na SUNČANI INFO DAN GRADA POREČA koji će se održati u četvrtak, 9. veljače 2023. godine u prostorima

Obrtničkog doma Poreč, na adresi Partizanska ul. 5a u sklopu kojeg će građani tijekom dana na Sunčanom info štandu moći dobiti odgovore na pitanja vezano uz sunčane elektrane, te u sklopu kojeg će se održati dvije stručno-savjetodavne radionice na temu “Kako do vlastite sunčane elektrane?”.

Prva radionica je namijenjena svim obrtnicima, poduzetnicima, tvrtkama i obiteljskim gospodarstvenicima, dok je druga radionica usmjerena na građane (privatne osobe) zainteresirane za postavljanje sunčane elektrane na vlastitoj obiteljskoj kući.

Cilj radionica je dati odgovore na pitanja poput: Kako izgleda proces ugradnje sunčane elektrane? Koji su uvjeti i od kuda krenuti? Kako se određuje snaga elektrane i visina investicije? Kako se ostvaruju uštede? Koje su mogućnosti sufinanciranja? 

S obzirom na ograničeni broj mjesta, mole se svi zainteresirani da svoje mjesto na radionicama osiguraju prijavom putem online obrasca:

https://forms.gle/2UMJ3anAv1vBCFcB8 

Izvor Grad Poreč

Foto Boris Miletić Facebook - Istarska županija - Otvorenje novog odjela u Općoj bolnici Pula

U pulskoj bolnici s radom počeo program intervencijske kardiologije

Zahvalnice za sestre Sonju i Dragicu - foto Grad Poreč

Poludnevni boravak Doma za starije i nemoćne Poreč obilježio 15 godina djelovanja