in

Stand up komedija u Bujama: U ponedjeljak ne propustite “Era s onoga svijeta”

U ponedjeljak 3. travnja 2023 s početkom u 19.30 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta održat će se stand up komedija u kojoj gostuje Željko Ninčić, bosanskohercegovački glumac.

Predstava “Ero s onoga svijeta” Marinko Ćutuk & Primi me – By Željko Ninčić.

Ljubitelji Audicije i bosansko-hercegovačkog humora, Ninčića znaju po Davoru Stevanoviću i recitaciji o keruši i 7 malih kučića, zatim po Marinku Ćutuku, iz tzv. Nove Audicije, koji je 4 sata “ćamio ćekajući” i Veseli izbjeglica s njegovim čuvenim „Primi me”. Željko Ninčić sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta, pa se tako zove i predstava. Ovo je po prvi put da Ninčić radi stand up varijantu izvedbe gdje se gledatelji mogu prisjetiti kultnih trenutaka legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija.

Nedavno je u Splitu, u Lori, zbog velikog interesa predstava izvedena peti put.

U predstavi se pojavljuju: Marinko Ćutuk, Hercegovac koji govori o svojim utiscima i doživljajima s audicija širom regije, kao i svom odnosu prema današnjim događanjima i ljudima i svim promjenama koje se događaju. Drugi lik, Veseli Bosanac, koji također spominje svoje iskustvo s audicije, ali se najviše osvrće na svoj status izbjeglice, kao i iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i pravi paralelu između ta dva svijeta.

U predstavi, trajanja od preko 140 minuta, Ninčić je napravio izbor najinteresantnijih trenutka iz svog autorskog rada, obogaćeno s uvijek prisutnim suvremenim događanjima i zapažanjima, ali ovoga puta u stand up varijanti. Upravo ta monološka forma, daje jedan potpuno novi način izražavanja kao i mogućnost drugačije interpretacije, koju mnogi ljubitelji Audicije i humora nisu do sada doživjeli.

Prodaja ulaznica: Pučko otvoreno učilište Buje, Trg J.B.Tita 6,1. kat (uprava), pon-pet od 8-16 sati. Ulaznice je moguće kupiti i sat vremena prije početka predstave na lokaciji (foyer kino dvorane) ili rezervirati na broj telefona 052 773075 ili e-mail : info@uciliste-buje.eu

Cijena ulaznice je 8 eur (60,27 kn).

buje pješački phod pješačenje hodanje

TZ Buja organizira pješačenje po Kaštelu u čast Šparugade

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Uređen novi gradski trgić sa šternom