in

SVETVINČENAT: Desetodnevna rođendanska proslava kaštela Morosini-Grimani traje do 10. srpnja

DESET dana rođendana obilježava se i ove godine u kaštelu Morosini-Grimani! Nakon još jedne izazovne godine, desetodnevna proslava 3. rođendana Kaštela Morosini – Grimani donosi vam atraktivne dnevne i večernje sadržaje za posjetitelje svih dobnih skupina.

Dnevni i večernji programi, promotivne cijene ulaznica, kviz pod zvijezdama, filmska noć za djecu, slasno stručno sljubljivanje lokalnih proizvoda i vina, a tu je i veliki koncert Gibonnija!
Dnevni program je edukativno – zabavnog karaktera. Program tako sadrži: hema mačevanje i radionicu za početnike, heraldiku: izradu obiteljskih zastava, a posjetitelji će moći isprobati kostime, streličarstvo i mačevanje, a pojedine dane bit će tu i gratis aktivnosti uz već promotivne cijene ulaza!


U navedenom razdoblju rođendanskih deset dana, od subote 1. srpnja do ponedjeljka, 10. srpnja, u radnom vremenu od 9 do 17 sati (srijeda- nedjelja), te utorkom od 14 – 22h, posjetitelji imaju priliku razgledati novoobnovljeni kaštel, okušati se u avanturističkoj Escape Castle igri, pogledati vrijednu zbirku oružja „Ferlin“, te zabaviti se i podružiti s vitezovima kroz brojne aktivnosti.

Zbog vremenskih uvjeta, moguća je izmjena programa, zato sve novitete pratite na facebook stranici Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimenom instagram profilu.

Proslavimo zajedno 3. rođendan i vidimo se od 1. do 10. srpnja u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu.

Promo

Foto Saša Halambek

VRSAR: Otvorena izložba ‘Skriveni fotograd’ poznatog fotografa Damira Hoyke. Otvoren i natječaj za najbolje fotke

trgovina dućan unsplash

ISTRA: Na snazi novi zakon – Ovo su radne nedjelje trgovina i shopping centara