in

TAR: 1. Street Food Festival MANGIATORRE uz raznovrsne delicije, Šajetu, Mineu i Abba Tribute Band

Food truck festival - Foto TZ Tar-Vabriga

Za sam kraj ljeta u Tar dolazi prvi put street food festival MangiaTorre, koji će od 31. kolovoza do 2. rujna donijeti atraktivnu gastronomsku ponudu na kotačima i bogat glazbeni program s početkom u 19 sati.
Već od srijede moći će se isprobati bogata paleta ukusnih street food zalogaja na tri različita trucka, koji u svojoj ponudi obuhvaćaju istarsku, primorsku i mediteransku kuhinju.
Svoju originalnu priču na kotačima ispričat će:

Foto TZ Tar-Vabriga
Foto TZ Tar-Vabriga

Capra Istrian street food koji donosi tradicionalne istarske okuse s modernim twistom, a iz ponude posebno ističu Srdelu i Boškarina, koji svojim okusima spajaju najbolje od istarske tradicije prezentirane na inovativan način, što ih čini idealnim ulovom za sve ljubitelje ukusnih delicija;
79 tastes, kako govori i sam naziv, u svojoj ponudi objedinjuju čak 79 različitih okusa, čime će zadovoljiti sve istinske gurmane. Iz menija izdvajaju Philly Cheese tortilju i Green burger koji će najviše oduševiti vegansku publiku;

Mediterranean House će sve posjetitelje zasigurno osvojiti jedinstvenim kombinacijama mediteranskih okusa, koje prezentiraju na kreativan način, a kao core artikle iz svoje ponude ističu Fish burger i Krumpiriće s umakom od češnjaka i mediteranskog bilja.

Food truck festival - Foto TZ Tar-Vabriga
Food truck festival – Foto TZ Tar-Vabriga

Uz bogatu ponudu hrane neizostavna je i večernja zabava, koja je na redu svakog dana festivala, a za vrhunsku atmosferu bit će zadužena poznata imena domaće glazbene scene.
Na otvorenju festivala od 21h nastupa Minea, čiji su bezvremenski hitovi Rano, Mimo zakona i ostali sinonim za dobru zabavu.

U četvrtak na festivalu gostuje Abba Real Tribute Band, koji donosi najveće uspješnice jedne od najpopularnijih disco grupa sedamdesetih.
Petak je rezerviran za omiljenog domaćeg izvodača – Šajetu, koji će uz dobro poznate hitove iz svog repertoara priuštiti najbolju feštu svim generacijama.
U gastro ponudi MangiaTorre festivala moći ćete uživati sve do 4. rujna, jer će se truckovi pridružiti tradicionalnoj Turističkoj fešti koja će se odvijati 3. i 4. rujna.

Food truck festival - Foto TZ Tar-Vabriga hamburger hrana delicija
Food truck festival – Foto TZ Tar-Vabriga

Foto Pixabay ilustracija kriptovaluta bitcoin

Ukrali mu skoro milijun kuna: 81-godišnjak mislio da ulaže u kriptovalute

pixsell kozice hrvoje jelavić

Zbog bakterije povučen još jedan proizvod