in

TAR: Ovog tjedna ponuda marendi u DeguStazioneu u jesenskom tonu

Fritaja s pršutom u DeguStazioneu

Donosimo jelovnik Kuće tradicijske gastronomije DeguStazione u Taru za ovaj tjedan. Hoćete li izabrati jednu od fritaja koje su stalno u ponudi, u utorak tagliatelle sa šumskim gljivama ili pak u srijedu krem juhu od gljiva i polpete od buče i kao desert parfe kocka od kestena – nećete pogriješiti.

Sve je pripremljeno s domaćim istarskim namirnicama i osmišljeno u duhu jeseni koja je prebogata plodovima. Pogledajte jelovnik koji su kuhari u DeguStazioneu pripremili za ovaj tjedan i navratite od 10 do 13.30 u Tar. Čekaju vas privlačni pijati, ali i privlačne cijene.

Ako vam se ne dopada dnevni meni, svakako možete odabrati nešto iz redovne ponude, poput sireva, pršuta i drugih suhomesnatih proizvoda iz Istre i ostalih dijelova Hrvatske. Naravno, ne manjka ni popularnih burgera, vina istarskih proizvođača, ali i istarskih piva ili pak pivskog pjenušca s okusom muškata.

Sve što nude provjerite na Facebook ili Instagram stranici DeguStazionea. Oni vas čekaju svakog dana, osim nedjelje, za vrijeme marende ili pak od 17 sati do ponoći ako se odlučite u Taru provesti večer uz ukusnu hranu.

VRSAR: Magdalena Glavaš osvojila 2. mjesto na Državnom natjecanju iz Njemačkog jezika

POREČ: Na rivi privremena regulacija prometa zbog finalnih radova