in

TAR: Vijećnici opet odlučuju o pomoći za poduzetnike

Tar tijekom obnove zvonika

Općina Tar-Vabriga vraća se u redovne okvire poslovanja, pa će se 39. sjednica Vijeća održati u općinskoj vijećnici sutra, 28. svibnja, u 19.30 sati.

Na dnevnom redu će biti cijeli niz godišnjih izvještaja za prošlu godinu, kao što su odluka o usvajanju godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna i pripadajućih programa održavanja komunalne infrastrukture, gradnje komunalne infrastrukture, javnih potreba i drugo.

Na dnevnom redu je odluka o odobrenju sklapanja ugovora o pozajmici s općinskom komunalnom tvrtkom Momperlon, te raspisivanje natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Tar-Vabriga prikupljanjem pismenih ponuda.

Pod točkom 4. je razmatranje i donošenje odluke o priznavanju ulaganja u zgradu kaštela tj. nekretninu u općinskom vlasništvu.

Posljednja, 5. točka dnevnog reda, odnosi se na još jednu pomoć za poduzetnike. Naime, radi se o donošenju odluke o izmjeni odluke o oslobađanju od plaćanja zakupnine za poslovne prostore za ožujak, travanj, svibanj i lipanj kao mjera za ublažavanje negativnih posljedica uzrokovanih korona virusom COVID – 19 na gospodarstvo.

Srijeda u Istri – I dalje nemamo novozaraženih

SRUŠILA ZID I UDARILA U STABLO: Zbog prevelike brzine 42-godišnjakinja završila na krovu