in

TONY CETINSKI – Koncert za sve generacije 1. ožujka u Labinu!

Club Alter Ego u petak 1. ožujka organizira gala koncert za sve generacije jedne od istinskih zvijezdi sa ovih prostora, a njegovo ime je TONY CETINSKI. Koncert će se održati u novoj velikoj akustičnoj dvorani sportskog centra “Franko Mileta” u Labinu.

Prepoznat od struke i od publike, višestruki dobitnik Porina i najemitiraniji glazbenik u zadnjih par godina, TONY je istinska hrvatska glazbena legenda. Istarskoj će publici predstaviti pjesme sa svog novog albuma “KAO U SNU”, ali naravno i one pjesme koje su se duboko urezale u dušu svih generacija: KAD ŽENA ZAVOLI – JA SAM ZALJUBLJEN – TEBE NEBI MIJENJAO – NEK TE ZAGRLI NETKO SRETNIJI – OPET SI POBIJEDILA – 23. PROSINAC – BLAGO ONOM TKO TE IMA i mnogo mnogo drugih…

Svaki njegov koncert je spektakl, pa će zasigurno tako biti i ovog puta u Labinu. Nakon koncerta nastavlja se AFTER PARTY do jutra uz neponovljive dečke iz benda THE NIGHT EXPRESS.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90kn (parter) i 120kn (tribine) možete kupiti u Labinu – Club Alter Ego te online te na svim prodajnim mjestima sustava EVENTIM. U ponudi je i VIP zona po cijeni od 200 kn. Ne propustite koncert o kojem će se pričati….

Program započinje u 21 sat i traje do 4 sata ujutro. Ovo je ujedno prvi koncert na novoj velikoj turneji Tonya Cetinskog.

POREČ: Predavanjem Nataše Basanić Čuš sutra počinje 12. Tjedan psihologije

Mladen-Karmen-Opačak

Villa Euphrasiana u vlasništvu Karmen i Mladena Opačka najljepša je kuća za odmor u Hrvatskoj